Tillgängliga kandidater inom Finance i Malmö! – Jurek Rekrytering & Bemanning
KONTAKT
X
STOCKHOLM
Biblioteksgatan 11
111 46 Stockholm
Tel. 08-525 01 800
info@jurek.se
MALMÖ
Carlsgatan 3
211 20 Malmö
Tel. 040-602 76 40
info@jurek.se
GÖTEBORG
Kungsgatan 17
411 19 Göteborg
Tel. 031-712 83 40
info@jurek.se
SUNDSVALL
Storgatan 29
852 30 Sundsvall
Tel. 060-616 403
info@jurek.se

Tillgängliga kandidater inom Finance i Malmö!

 

Nedan vill vi presentera några tillgängliga kandidater inom ekonomi som finns i och runt Malmö just nu. Samtliga är ute efter nya utmaningar inom sina respektive områden och kanske är det någon av dessa som är er nya kollega?

Glöm inte heller att vi erbjuder hyrlösningar och rekrytering även inom våra andra specialistområden – juridik, HR, marknad & kommunikation samt administration!

Vill du läsa mer om Jurek Finance? Klicka här! [PDF]

tillgänglig kandidat
CIVILEKONOM som gillar utmaningar samt att bidra till samhällsnyttan

Kandidaten har en civilekonomexamen samt en magisterexamen inom bland annat organisationsteori och företagsekonomi. Personlighetsmässigt är kandidaten framåt och social och motiveras av nya utmaningar. På nuvarande arbetsplats har arbetet berört samhällsfrågor samt arbetsmarknadsrelaterade frågor. Ytterligare erfarenhetsområden är upprättande av budget, prognoser, finansiella analyser, bokslut och månadsrapporter. Utöver detta besitter kandidaten en brinnande känsla för ekonomi och har växt upp inom en familj som driver egna företag.

TILLGÄNGLIG: Med 3 månaders uppsägningstid
PRIS: 629 kr/tim


Social EKONOMICHEF som tycker att personalansvar är roligt
tillgänglig kandidat

Ekonomins värld tilltalade denna kandidat vilket sedan kom att resultera i en civilekonomexamen. Kandidaten har en lång erfarenhet av arbete inom fastighetsekonomi och trivs med långsiktigheten inom detta yrke. Vidare besitter kandidaten även arbetslivserfarenhet från konsultyrket. Kandidaten anser att personalansvar är roligt och anser sig vara duktig på att motivera och peppa kollegor. Personlighetsmässigt är kandidaten social och har lätt för att knyta kontakter med nytt folk.

TILLGÄNGLIG: Omgående

PRIS: 953 kr/tim


tillgänglig kandidat Serviceinriktad EKONOMIASSISTENT med en snabb inlärningsförmåga 

Kandidaten uppskattar kundkontakt och gillar att arbeta med både telefon och personliga möten. Tidigare arbeten har innefattat arbete med leverantörer och kundreskontra, registreringar av leverantörsfakturor inklusive betalningar. Kandidaten är vidare problemlösningsinriktad, tar egna initiativ, lojal samt arbetar för att uppnå förbättringar och framgång. Att arbeta i grupp uppskattas och en snabb inlärningsförmåga besitts. Personlighetsmässigt är kandidaten oerhört social och hjälpsam.

TILLGÄNGLIG: Omgående

PRIS: 444 kr/tim 


tillgänglig kandidat
Ambitiös CIVILEKONOM med många års studier av ekonomi

Kandidaten är en social och driven person som har en civilekonomexamen från Lunds Universitet. Tidigare arbeten har bland annat innefattat upprättande av månadsbokslut, årsbokslut samt rapporteringar både månadsvis och årvis. Personlighetsmässigt är kandidaten en trevlig, glad och lugn person som gillar att bidra till utvecklingen på sin arbetsplats. Att arbeta i grupp är vidare något som kandidaten ser positivt på.

TILLGÄNGLIG: Från och med 11/3

PRIS: 702 kr/tim

 


tillgänglig kandidat
Erfaren REVISORASSISTENT som vill till en mindre byrå

Kandidaten är en positiv och ambitiös person som är van vid att arbeta under högsäsong. För tillfället arbetar kandidaten som revisorsassistent. Tidigare arbetsuppgifter har främst varit inriktade på revision men även en del upprättande av bokslut, enklare bokföring samt en del administrativa uppgifter. Kandidaten har även en bra kundkontakt då tidigare arbeten har varit kundfokuserade. Personlighetsmässigt har kandidaten en hög social kompetens, en bra samarbetsförmåga samtidigt som hen är stresstålig, positiv och ambitiös.

TILLGÄNGLIG: Med 3 månaders uppsägningstid

PRIS: 419 kr/tim


Erfaren REDOVISNINGSKONSULT som vill ha personalansvar
tillgänglig kandidat

Kandidaten är en positiv person som i grunden har en utbildning inom ekonomistyrning med inriktning redovisning. För närvarande arbetar kandidaten som redovisningskonsult och vill nu tillbaka till ansvarsrollen som konsultchef. Tidigare arbetsuppgifter har varit löpande bokföringar, avstämningar, upprättande av årsbokslut och mycket mer. Personlighetsmässigt är kandidaten positiv, hjälpsam och lyhörd. Vidare är kandidaten duktig på att hitta rutiner och lösningar som leder till effektiviseringar. Kandidaten behärskar bland annat systemen Fortnox, PaletteArena, 3L Pro, Officepaketet och många fler.

TILLGÄNGLIG: Med 3 månaders uppsägningstid

PRIS: 592  kr/tim 


tillgänglig kandidat
Språkberikad SENIOR ACCOUNTANT som vill arbeta inom en ny bransch

Kandidaten är en stresstålig, effektiv och arbetsam person som innehar över 15 års arbetslivserfarenhet inom allmän redovisning. Tidigare arbetsuppgifter har bland annat varit upprättande av månadsbokslut, interna rapporter, förberedelser av skatteåterbäringar, budgetar, granskning av balansräkningar och mycket mer. Personlighetsmässigt är kandidaten hjälpsam, lyhörd, samt positiv. Utöver det svenska språket besitter även kandidaten diverse språkkunskaper inom engelska, vietnamesiska, spanska och en del tyska.

TILLGÄNGLIG: Omgående

PRIS: 812 kr/tim 


CIVILEKONOM med internationell erfarenhet inom Accounting
tillgänglig kandidat

Kandidaten är en noggrann person som har ett öga för detaljer. Hen har tidigare haft tjänster som ekonomichef, redovisningskonsult, finanskontroller och affärskontroller. Arbetena har bland annat innefattat rapportering av årsredovisningar samt upprättande av deklarationer, periodbokslut samt resultatanalyser. Har vidare internationella erfarenheter då tidigare arbeten har innefattat ansvarsområdena Europa och Norra Afrika. Personlighetsmässigt är kandidaten positiv, lyhörd, lösningsorienterad och tycker om att arbeta i grupp.

TILLGÄNGLIG: Från 1/4

PRIS: 858 kr/tim


tillgänglig kandidat
Erfaren REDOVISNINGSKONSULT med teknisk bakgrund som vill ha nya utmaningar

Kandidaten har dels en redovisningsbakgrund och dels en systembakgrund. Arbetar för nuvarande som Controller/Accouting Manager. Tjänsten innefattar då bland annat arbete med att utveckla mjukvara. Tidigare arbeten har även innefattat utveckling av programvaror men även implementering av ekonomisystem. Löpande redovisning, hantering av löner samt upprättande av kund – och partneravtal är ytterligare uppgifter denna kandidat är bekväm med att utföra och mycket mer. Personlighetsmässigt är kandidaten hjälpsam, lyhörd och noggrann. Systemen som behärskas är bland annat Visma Control, Microsoft Dynamics och många fler.

TILLGÄNGLIG: Med 1 månads uppsägningstid

PRIS: 749 kr/tim


En ambitiös och erfaren KONCERNREDOVISNINGSCHEF

tillgänglig kandidat

Idag arbetar kandidaten som koncernredovisningschef. Arbete har utförts på både mindre och större företag där arbetsuppgifter bland annat har varit ansvar för bolagets ekonomiavdelning, revision, upprättande av årsbokslut och mycket mer. Personlighetsmässigt är kandidaten social, prestigelös, hjälpsam och tycker om att ha många bollar i luften. Att arbeta i team är vidare inga problem för denna kandidat. Idag är konsultuppdrag det som lockar kandidaten mest men hen kan även tänka sig att bli anställd på en tillsvidaretjänst.

TILLGÄNGLIG: Från 1/4

PRIS: 893 kr/tim


 


Annars är du såklart varmt välkommen att kontakta din kontaktperson på Jurek eller ringa oss direkt!

Tel. 040-602 76 40

Ny adress! CARLSGATAN 3, 211 20 Malmö

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

VÄLKOMMEN

kartastockholm
kartagöteborg
kartamalmö
kartasundsvall