Tillgängliga kandidater inom finance – Jurek Rekrytering & Bemanning
KONTAKT
X
STOCKHOLM
Biblioteksgatan 11
111 46 Stockholm
Tel. 08-525 01 800
info@jurek.se
MALMÖ
Carlsgatan 3
211 20 Malmö
Tel. 040-602 76 40
info@jurek.se
GÖTEBORG
Kungsgatan 17
411 19 Göteborg
Tel. 031-712 83 40
info@jurek.se
SUNDSVALL
Storgatan 29
852 30 Sundsvall
Tel. 060-616 403
info@jurek.se

Tillgängliga kandidater inom finance

Ett av våra specialistområden är Finance – vilket innebär att vi som rekryterar, tillsätter uppdrag och träffar kandidater inom ekonomi och finans är specialister på de roller och områden vi arbetar med! Detta är viktigt, det är så vi vet att vi kan säkra en bra match mellan uppdrag och kandidat.

Nu skulle vi vilja presentera ett antal kandidater som finns tillgängliga i vårt nätverk just nu. Det är bland annat en CFO, en redovisningsspecialist och ett antal redovisningsassistenter . Det alla har gemensamt är att samtliga är redo för att gå ut på nya uppdrag eller hitta sin nästa arbetsgivare. Du kan läsa om dem här nedan.

Behöver ni hjälp att hitta er nästa kollega? Hör av er direkt till oss eller via formuläret längst ner på denna sida! Vi hjälper även till att hitta kandidater inom Juridik, HR, Marknad och Administration.


tillgänglig kandidat
Mångsidig PROJEKTLEDARE inom systemimplementering med vana av internationella bolag

Denna kandidat har en civilekonomexamen från Uppsala universitet med inriktning business administration och ekonomi. Hen har en bred erfarenhet från roller som CFO, financial director och projektledare inom systemimplementeringar. Kandidaten kommer senast från ett konsultuppdrag där hen har hjälpt nordiska företag att starta upp sin verksamhet i Sydamerika. Kandidaten har stöttat i alla frågor kring att sätta upp verksamheten till att implementera system och rutiner som behövs vid en uppstart. Tidigare har hen varit projektledare för implementering av SAP och Agresso, samt har även god erfarenhet ifrån Navision och Hyperion. Hen har även god erfarenhet ifrån redovisning och strategiarbete på regional och internationell nivå. Kandidaten uppfattas som en lugn och förtroendeingivande person som trivs i ledande funktioner och tar mycket ansvar.

Konsulten har erfarenhet inom följande:
 • Implementeringsarbete: Regional och internationell nivå
 • M&A
 • Projektleda systemimplementeringar
 • Personalansvar upp till 65 personer
 • UK GAAP, IFRS / IAS
 • SAP, Hyperion,XOR,QlikView, Cognos, Visma, Navision,Hyperion,

TILLGÄNGLIG: Omgående

KOSTNAD: På förfrågan


tillgänglig kandidat
Driven och positiv REDOVISNINGSSPECIALIST med god erfarenhet från implementeringar

Denna kandidat har en kandidatexamen från SU med inriktning finans samt en masterexamen från KTH med inriktning inom byggnad. Kandidaten har en bakgrund inom redovisning och har de senaste åren fokuserat på årsbokslut, årsredovisning samt implementeringar av ekonomisystem. Vid implementeringsprojekten har kandidaten främst haft projektledande roller och fokuserat på frågor rörande bokslut, rapportering och effektiviseringar. Hen har även god erfarenhet av att genomföra kartläggningar kring organisationer, finansiell rapportering samt treasury. Hen har främst erfarenhet från större bolag inom den svenska banksektor samt Big4 bolag. Kandidaten söker främst roller fokuserade kring komplex redovisning samt där man är en del av implementeringar. Projekt hen har varit involverad inom är vid implementering av K3, IFRS9, systembyte samt olika typer av kartläggningar kopplat till riskhantering. Kandidaten lämnar ett positivt och lugnt intryck, hen trivs där det finns många kontaktytor och högt tempo.

Konsulten har erfarenhet inom följande:
 • K2, K3 och IFRS9
 • Årsbokslut, Årsredovisning
 • Systemimplementering
 • Treasury
 • SAP, Oracle, Navision, Hyperion, Visma, Agresso m.m

 

TILLGÄNGLIG: Omgående

KOSTNAD: På förfrågan


tillgänglig kandidat
En trevlig och driven REDOVISNINGSASSISTENT med bred från finansbranschen

Kandidaten har läst IT-ekonomiprogrammet på Högskolan på Gotland och har nu senast en examen från Jurek Institute (i samarbete med SRF konsulterna) som certifierad redovisningsekonom. Efter avslutade studier började han att arbeta inom Global Risk Management på en stor revisionsbyrå. En roll som efter några år övergick till en Managementkonsult-tjänst. Efter det har kandidaten haft roller såsom projektcontroller (ansvarig för operationell projektriskhantering), Key Account Manager med personalansvar (ingått i ledningsgrupp), samt kundansvarig inom Corporate och Institutional Banking Division på en av våra storbanker. Hen uppfattas som en trevlig, lättsam person och kommunikativ. Kandidaten söker en driven miljö där det finns goda möjligheter till utveckling.

Konsulten har erfarenhet inom följande:
 • Personalansvar och ledningsgruppsarbete
 • Projektledning
 • Entreprenörskap
 • Cashflow analys
 • K2 & K3
 • SAP, Excel


TILLGÄNGLIG
: Omgående

KOSTNAD: 400 kr/tim 


Målmedveten, varm och positiv REDOVISNINGSASSISTENT
tillgänglig kandidat

Kandidaten har en Masterexamen ifrån Ryssland. Hen tog sin examen 2004 och jobbade som Ekonomiansvarig fram till år 2013, då hen bestämde sig för att flytta till Sverige. Här har kandidaten läst flertalet kurser i svenska och redovisning samt jobbat på redovisningsbyrå de senaste 2,5 åren. Personen har dessutom jobbat brett med löpande redovisning, skatt, löner, reskontra samt varit behjälplig vid bokslut.

Kandidaten uppfattas som varm, hjärtlig, lojal och positiv och trivs i en miljö där hen får möjlighet att bidra med sin härliga energi och ha mycket kundkontakt.

Konsulten har erfarenhet inom följande:
 • Löpande bokföring
 • Leverantörs- och kundreskontra
 • Behjälplig vid bokslut
 • Excel, Fortnox, BL, Visma Lön, Visma Redovisning

TILLGÄNGLIG: Omgående

KOSTNAD: 349 kr/tim


tillgänglig kandidat
 Driven och social REDOVISNINGSASSISTENT

Denna redovisningsassistent är utbildad vid Påhlmans Handelsinstitut till ekonomiassistent och löneadministratör samt har i år kompletterat sin utbildning och tagit examen från Jurek Institute (i samarbete med SRF Konsulterna) som certifierad redovisningsekonom. Sedan i maj arbetar konsulten på ett uppdrag där arbetsuppgifterna innefattar redovisning, kund- och leverantörsreskontra, löpande bokföring, in- och utbetalningar samt kontakt med myndigheter och inkassobolag.  Konsulten är positiv, social och målinriktad såväl som service-minded och hjälpsam. Det är dessutom en person som har stora mål att själv utvecklas inom redovisning!

 

Konsulten har erfarenhet inom följande:

 • Kund- och leverantörsreskontra
 •  Löpande bokföring
 •  KOFAX ReadSoft, Medius Flow, Microsoft Dynamics Navision

TILLGÄNGLIG: Omgående

KOSTNAD: 349 kr/tim 


Social och ERFAREN CFO med god erfarenhet av att utveckla bolag
tillgänglig kandidat

Kandidaten har en ekonomexamen från Stockholms universitet och har en bakgrund inom financial och business controller. Hen kommer senast från en roll som Group CFO för ett bolag inom finansiella tjänster där hen främst har jobbat med strategi och frågor rörande M&A. Hen har god vana vid personalansvar och har även suttit med i bolagets styrelse. Tidigare har kandidaten haft roller som CFO för entreprenörsbolag samt ett större bolag inom tidning och mediabranschen. Kandidaten uppfattas som en prestigelös och positiv person vars främsta egenskap är att driva processer. Hen är intresserade av roller som CFO och som styrelsemedlem.

Konsulten har erfarenhet inom följande:
 • Michael Berglund styrelseutbildning
 • Årsbokslut & årsredovisning
 • M&A processer
 • P&L, budget och forcast
 • Hyperion, Enterprise, XOR,SPCS, Hogia, Edison, Navision, Mercur

TILLGÄNGLIG: Omgående

KOSTNAD: På förfrågan Annars är du såklart varmt välkommen att kontakta din kontaktperson på Jurek eller ringa oss direkt!

Tel. 08-525 01 800

Biblioteksgatan 11, STOCKHOLM

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

VÄLKOMMEN

kartastockholm
kartagöteborg
kartamalmö
kartasundsvall