Tillgängliga kandidater inom ekonomi i Göteborg just nu! – Jurek Rekrytering & Bemanning
KONTAKT
X
STOCKHOLM
Biblioteksgatan 11
111 46 Stockholm
Tel. 08-525 01 800
info@jurek.se
MALMÖ
Carlsgatan 3
211 20 Malmö
Tel. 040-602 76 40
info@jurek.se
GÖTEBORG
Kungsgatan 17
411 19 Göteborg
Tel. 031-712 83 40
info@jurek.se
SUNDSVALL
Storgatan 29
852 30 Sundsvall
Tel. 060-616 403
info@jurek.se

Tillgängliga kandidater inom ekonomi i Göteborg just nu!

742355c58c3a7438368113c3093c4fc7

Ett av våra specialistområden är Finance – vilket innebär att vi som rekryterar, tillsätter uppdrag och träffar kandidater inom ekonomi och finans är specialister på de roller och områden vi arbetar med! Detta är viktigt, det är så vi vet att vi kan säkra en bra match mellan uppdrag och kandidat.

Vi vill passa på att för dig presentera ett antal tillgängliga konsulter vi har i vårt nätverk just nu! Det är redovisningsekonomer och ekonomiassistenter, men även en controller och en civilekonom. Läs om dem här nedan, vem vet – någon av dem är kanske er nästa kollega?

Är det någon nedan som är särskilt intressant eller letar ni efter något helt annat? Hör av er direkt till oss eller via formuläret längst ner på denna sida! Vi hjälper även till att hitta kandidater och tillsätta uppdrag inom Juridik, HR, Marknad och Administration.

 


tillgänglig kandidatEnergisk REDOVISNINGSEKONOM med över tio års erfarenhet inom branschen

Konsulten har under många år arbetat med hela spektret inom ekonomi. Hen har kombinerat praktisk arbetslivserfarenhet med kurser inom redovisning, och har ansvarat för allt ifrån leverantörsreskontra till årsbokslut. Konsulten arbetade under flera år för en stor återförsäljare inom bilbranschen, där hen började som ekonomiassistent för att senare gå vidare till en roll som redovisningsekonom inom samma företag. Hen har varit huvudansvarig för kund- och leverantörsreskontra, månads- och årsbokslut, samt löpande redovisning. Konsulten har en önskan om att fortsätta utvecklas inom ekonomi, och är redo att ta sig an nästa utmaning med stort engagemang och driv.

 

Konsulten har erfarenhet inom följande:
 • Kund- och leverantörsreskontra
 • Månads- och årsbokslut
 • Löpande redovisning
 • VISMA, Fortnox, Navision m.fl.
 • Officepaketet

TILLGÄNGLIG: Omgående

KOSTNAD:  420 kr/tim


tillgänglig kandidatFlexibel EKONOMIASSISTENT med lång erfarenhet av både kund- och leverantörsreskontra

Konsulten sitter inne på över 20 års erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent. Hen är mycket van vid att arbeta med såväl kundreskontra som leverantörsreskontra, och är inte heller främmande för andra uppgifter inom ekonomi. Konsulten har erfarenhet av bokföring, avstämningar och bokslut, och har även hanterat löner under sin karriär. Hen har stor vana av att arbeta inom internationella organisationer, och har i sin senaste tjänst arbetat mot Belgien. Konsulten söker nu sitt nästa uppdrag, och ser fram emot att få tillämpa sin långa erfarenhet inom ekonomi hos just ert bolag.

Konsulten har erfarenhet inom följande:
 • Kund- och leverantörsreskontra
 • Månadsbokslut
 • Löpande bokföring
 • HOGIA, SAP, VISMA m.fl.
 • Excel

 

TILLGÄNGLIG: Omgående

KOSTNAD: 490 kr/tim


tillgänglig kandidat
Ansvarstagande och noggrann EKONOMIASSISTENT med administratörsvana

Konsulten har under många år haft en roll som ekonomiassistent i kombination med övriga administrativa uppgifter. Hen är oerhört prestigelös, och räds inte för att täcka upp där behovet finns. Fokus för konsultens senaste tjänster har primärt legat på ekonomi, och hen har stor vana av att hantera kund- och leverantörsreskontra, fakturering och kravhantering. I kombination med dessa uppdrag har hen även stöttat upp genom att hantera telefonväxel och reception, samt ansvarat för övriga uppdrag inom administration. Konsulten vill fortsätta utvecklas inom rollen som ekonomiassistent, men ser även positivt på övriga administrativa inslag i sin arbetsvardag. I denna konsult får ni en medarbetare som bidrar med mycket kompetens inom ekonomiassistentsrollen, och som samtidigt är oerhört prestigelös i sitt sätt att arbeta.

Konsulten har erfarenhet inom följande:

 • Kund- och leverantörsreskontra
 • Fakturering och kravhantering
 • Administration
 • Reception
 • SAP, GARP, Jeeves m.fl.


TILLGÄNGLIG
: Omgående

KOSTNAD: 420 kr/tim 


Junior CONTROLLER med en ingenjörsexamen inom industriell ekonomi
tillgänglig kandidat

Konsulten har en högskoleexamen inom industriell ekonomi, och söker nu ett uppdrag inom controlling. Hen har parallellt med sin högskoleutbildning arbetat inom retail, och har därmed utvecklat en förståelse för hela kretsloppet inom företagsekonomi. Konsulten söker nu ett nytt uppdrag där hen får chansen att tillämpa sina akademiska färdigheter, och önskar arbeta antingen som ekonomiassistent eller junior controller. Konsulten är oerhört driven och mån om att prestera, vilket exemplifieras genom det stipendium som hen vann för bästa examensarbete under sin studietid. I denna konsult får ni en mycket lojal och driven medarbetare, som ser fram emot att få bidra till er verksamhet genom sin erfarenhet och akademiska kunskap inom ekonomi.

Konsulten har erfarenhet inom följande:
 • Kund- och leverantörsreskontra
 • Analys och optimering inflöde inom retail
 • B2B
 • Försäljnings- och produktdistribution
 • ASTRO, IFS, JIRA m.fl.

TILLGÄNGLIG: Omgående

KOSTNAD: 440 kr/tim


tillgänglig kandidatDriven gymnasieekonom som vill utvecklas inom rollen som EKONOMIASSISTENT

Konsulten har en gymnasial utbildning ekonomi, kombinerat med erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent. I rollen som ekonomiassistent har hen fått hantera en rad olika uppgifter inom ekonomi, exempelvis kund- och leverantörsreskontra, löpande bokföring och kontoavstämningar. Konsulten trivs mycket bra med att arbeta mot korta deadlines, och hen lägger stor vikt vid att sköta sina arbetsuppgifter effektivt utan att göra avkall på kvalitén. Hen beskriver sig själv som ordningsam och strukturerad, och mycket mån om att bidra på alla sätt möjliga. I denna konsult får ni en ansvarstagande medarbetare, som kommer att sköta sina arbetsuppgifter med största noggrannhet och effektivitet.

 

Konsulten har erfarenhet inom följande:
 • Kund- och leverantörsreskontra
 • Löpande bokföring
 • Kontoavstämningar
 • Fakturering
 • Palette, EXCEL m.fl.

TILLGÄNGLIG: Omgående

KOSTNAD: 360 kr/tim 


Nyutexaminerad CIVILEKONOM med erfarenhet inom administration
tillgänglig kandidat

Konsulten har nyligen tagit sin kandidatexamen inom företagsekonomi, och är nu redo att axla en roll som ekonomiassistent. Parallellt med sina studier har hen arbetat med varierande uppgifter inom administration och service, och har således stor vana av att hantera kundkontakt samt administrativa arbetsuppgifter. Konsulten har stor erfarenhet av att arbeta med Officepaketet, och har fördjupat sina kunskaper inom Excel genom kurser på högskolan. Hen ser nu fram emot att med stort engagemang och driv ta sig an en roll som ekonomiassistent, och är ivrig inför att få tillämpa sina akademiska kunskaper i praktiken. I denna konsult får ni en mycket positiv och engagerad medarbetare, som kommer att ta sig an sina arbetsuppgifter med största entusiasm.

Konsulten har erfarenhet inom följande:
 • Administration
 • Kundservice
 • Reception
 • Officepaketet

TILLGÄNGLIG: Omgående

KOSTNAD: 390 kr/timAnnars är du såklart varmt välkommen att kontakta din kontaktperson på Jurek eller ringa oss direkt!

Tel. 031-712 83 40.

KUNGSGATAN 17, 411 19 Göteborg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

VÄLKOMMEN

kartastockholm
kartagöteborg
kartamalmö
kartasundsvall