Tillgängliga kandidater i Malmö just nu! – Jurek Rekrytering & Bemanning
KONTAKT
X
STOCKHOLM
Biblioteksgatan 11
111 46 Stockholm
Tel. 08-525 01 800
info@jurek.se
MALMÖ
Carlsgatan 3
211 20 Malmö
Tel. 040-602 76 40
info@jurek.se
GÖTEBORG
Kungsgatan 17
411 19 Göteborg
Tel. 031-712 83 40
info@jurek.se
SUNDSVALL
Storgatan 29
852 30 Sundsvall
Tel. 060-616 403
info@jurek.se

Tillgängliga kandidater i Malmö just nu!

 

7916d650e178c6a0ca57ef69e28cbf88

Här nedan presenterar vi några utvalda kandidater  som finns tillgängliga i Jureks nätverk i och runt Malmö just nu. Varmt välkommen atthöra av dig till oss om du är på jakt efter någon av föreslagna kandidater eller om ni vill ha hjälp att hitta något helt annat. Kandidaterna nedan är ett urval av riktigt skarpa profiler med erfarenhet från bland annat ekonomi, administration, marknadsföring och projektledning!

Du har väl heller inte missat att Jurek i början av året förvärvade Sense Talents – specialister på rekrytering inom kommunikation, media och marknadsföring? I och med deras nätverk och specialistkompetens har vi nu ytterligare stärkt vårt erbjudande inom just detta utmanande område. Här kan du läsa mer om förvärvet och om Sense! 


Målinriktad PROJEKTLEDARE med en internationell master

Kandidaten har en master i International business och innehar ett starkt intresse för projektledning. Hen har haft anställningar både som projektledare och kontorschef. Arbetena har innefattat deltagande i projektledarpooler där fokus varit på att förbättra mötet med kunder, projektstyrning genom budgetering och upprättande av prognoser. Vidare har även personalansvar och organisering av leverantörsavtal förekommit. Även en mängd administrativa uppgifter har utförts inom dessa arbeten. Personlighetsmässigt är kandidaten en engagerad, strukturerad och lyhörd person.

Tillgänglig: Omgående

Pris: 745 kr/tim


FÖRSÄLJNINGSCHEF och MARKNADSFÖRARE med internationell erfarenhet:

Med en marknadsföringsinriktad examen från Lunds Universitet och kurser inom praktisk projektledning har kandidaten innehaft arbeten som bland annat projektledare, affärsutvecklare, försäljningschef och marknadsförare. Arbetena har varit av såväl nationell som internationell karaktär. Arbetsuppgifterna har då bland annat varit ledning av projektgrupper, arrangemang av kundevent, försäljning inom både B2B samt B2C och lagerstyrning. Personlighetsmässigt är kandidaten engagerad, lösningsorienterad och initiativtagande.

Tillgänglig: Omgående

Pris: 749 kr/tim


PRODUKTCHEF/MARKNADSCHEF med civilekonomexamen:

Kandidaten har en civilekonomexamen och en Master of Science in Business Administration and Economics. Studierna har både skett nationellt och internationellt. Hen har sedan innehaft bland annat arbeten som affärsområdeschef, marknadschef och produktchef. Arbetsuppgifterna har bland annat varit budgetansvar, personalansvar, försäljning, inköp, B2B och B2C, konkurrentbevakning och outsourcing av företagets produktion till Asien. Som person är kandidaten strukturerad, lösningsorienterad och lyhörd.

Tillgänglig: Omgående

Pris: 970 kr/tim 


EKONOM med expertis inom ledarskap och finansiering:

Kandidaten har en master i Business and Administration och har tidigare haft arbeten som företagsrådgivare, företagsmarknadschef och analytiker på bank. Arbetena har innefattat ledning och planering av det dagliga arbetet med månadssamtal och coachning. Utöver detta har även implementering av ERP – och CRM – system, finansiell rådgivning och bedömning av historiska bokslutssiffror utförts. Kandidaten har även arbetat med nyckeltals- samt kassaflödesberäkningar och löpande bokföring. Som person är kandidaten driven, strukturerad och relationsorienterad.

Tillgänglig: Omgående

Pris: 745 kr/tim


Nyfiken och driven KOMMUNIKATÖR:

Kandidaten har bland annat en utbildning inom marknadsekonomi från IHM Business School och har vidare studerat kurser inom digital information and technology, ledarskap och balansekonomi. Tidigare arbeten har bland annat varit marknadskoordinator, chefsassistent och projektledare. Arbetena har inneburit koordinering av marknads-och informationsprojekt, både internt och externt. Framtagning av offerter, anbud till offentliga upphandlingar samt grafisk formgivning och framställning. Som person är kandidaten målinriktad, problemlösare och tycker om att skapa relationer.

Tillgänglig: Omgående

Pris: 596 kr/tim


 Språkberikad VD-ASSISTENT

Kandidaten har en fransk utbildning inom hotell och turism och har innehaft arbeten som VD/ledningsassistent, koordinator och försäljningsadministratör. Arbetena har innefattat utformning av avtal, hantering av fakturor, orderhantering, CSR arbete, rese/konferensbokningar. Utöver detta har även koordinering och support till ledningsgrupper efter behov utförts. Kandidaten besitter även språkkunskaper inom franska, engelska och italienska. Som person är kandidaten social, serviceminded och gillar att arbeta med människor.

Tillgänglig: Omgående

Pris: 596 kr/tim 


MARKNADSCHEF med stark försäljningsbakgrund

Kandidaten har en civilekonomexamen och har arbetat med såväl försäljning som marknadsföring. Hen har innehaft posterna kalkylchef, säljande produktchef och Marketing Communication Manager. Arbetena har bland annat innefattat arbetsuppgifter såsom personalansvar, kalkylering och ansvar för marknadskommunikationsmaterial i Europa och Asien. Även ansvar över implementering av CRM-system och utarbetande av strategier har skett. Som person är kandidaten lyhörd, tycker om att ha ledaransvar och att bygga relationer.

Tillgänglig: Omgående

Pris: 975 kr/tim


SALES & CUSTOMER SERVICE MANAGER med erfarenhet av ledarskap: 

Kandidaten har studerat marknadsföring och affärskommunikation vid IHM Business School. Tidigare arbeten har varit Key Account Manager, Team leader och Sales & Customer Service Manager. Hen besitter utifrån sina arbeten erfarenhet inom försäljning, utveckling och ledarskap. Tjänsterna har innefattat avtalsförhandlingar, produktportföljbearbetning, planering utav marknadsföringsaktiviteter och mässor, personalansvar och korrigering av marknadsmaterial. Personlighetsmässigt är kandidaten strategisk, lyhörd och positiv.

Tillgänglig: Omgående

Pris: 761 kr/tim 


EXECUTIVE ASSISTANT med ekonomiska kunskaper:

Kandidaten arbetar för nuvarande som Executive Assistant och har fått en advanced certification för denna roll. Tidigare arbeten har bland annat varit ekonomiassistent, koordinator, marknadskoordinator och chefsassistent. Arbetsuppgifterna har bland annat innefattat bokningar av konferenser, försäljning och support till kunder i Europa och Mellanöstern. Även orderhantering, fakturering och support vid omlokalisering till andra länder har förekommit. Som person är kandidaten noggrann och positiv samtidigt som hen gillar problemlösning.

Tillgänglig: Med 1 månads uppsägningstid

Pris: 775 kr/tim


Flexibel PROJEKTLEDARE med ett resultatinriktat fokus:

Kandidaten har en examen inom marknadsekonomi och har erfarenheter från den grafiska branschen. Tidigare tjänster har varit som projektledare, technical project manager och production manager. Arbetena har inneburit marknads – och reklamplanering, att skapa och bevara relationer med kunder, ansvara för olika trycksaksproduktioner, tidsplanering, kvalitets – och budgetkontroller, utskeppning och personalansvar. Som person är kandidaten strukturerad, noggrann och ödmjuk.

Tillgänglig: Omgående

Pris: 908 kr/tim 

 Ni kan självklart även höra av er till er kontaktperson på Jurek, eller så når ni oss på:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

VÄLKOMMEN

kartastockholm
kartagöteborg
kartamalmö
kartasundsvall