Tillgängliga kandidater i Malmö just nu! – Jurek Rekrytering & Bemanning
KONTAKT
X
STOCKHOLM
Biblioteksgatan 11
111 46 Stockholm
Tel. 08-525 01 800
info@jurek.se
MALMÖ
Carlsgatan 3
211 20 Malmö
Tel. 040-602 76 40
info@jurek.se
GÖTEBORG
Kungsgatan 17
411 19 Göteborg
Tel. 031-712 83 40
info@jurek.se
SUNDSVALL
Storgatan 29
852 30 Sundsvall
Tel. 060-616 403
info@jurek.se

Tillgängliga kandidater i Malmö just nu!

b407f8680bb8d6606a71841ac940529d

PÅ JAKT EFTER ER NÄSTA KOLLEGA?

Här nedan presenterar vi några utvalda kandidater som finns tillgängliga i Jureks nätverk i och runt Malmö just nu. Det är en del profiler inom marknad & kommunikation, men även erfarna administratörer och en juristassistent. Vi erbjuder rekrytering och hyrlösningar inom alla våra affärsområden – Juridik, Ekonomi, HR, Marknad & Administration.

Är du intresserad av någon av nedan kandidater eller letar ni efter något helt annat? Kontakta oss gärna genom formuläret längst ner på denna sida eller hör av dig direkt till din kontaktperson hos oss!


Erfaren chefskommunikatör och marknadsansvarig

Kandidaten har en kandidatexamen i Medie- och kommunikationsvetenskap. Tidigare tjänster har bland annat varit som kommunikationsrådgivare, kommunikations – och marknadsansvarig och kommunikationschef. Arbetsuppgifterna har då varit externkommunikation, upprättande av budget, operativa och strategiska genomförandeplaner och analyser, skapande av webbplatser, utveckla samt förvalta intern och extern kommunikation och att förbättra relationerna till massmedia. Som person är kandidaten strukturerad, noggrann och driven i sitt arbete.

Tillgänglighet: Omgående

Pris: 607 kr/tim


Passionerad och erfaren digital communications manager

Kandidaten har en master i ekonomi där hen valt att rikta in sig på marknadsföring. Tidigare tjänster har varit som digital communications manager, global product marketing manager och customization project manager. Arbetsuppgifterna har då varit att arbeta med sociala medier, budgetar, intern och extern kommunikation, ansvar för marknadskommunikationen samt projekts – och utvecklingsarbete. Som person är kandidaten ambitiös, social och driven.

Tillgänglighet: Omgående

Pris: 607 kr/tim


Erfaren marknadschef med 13 års internationell erfarenhet

Kandidaten har en master inom ekonomi med inriktning strategisk ledning och har även studerat psykologi. Tidigare tjänster har varit som marknadschef, kommersiell chef och produktchef. Arbetsuppgifterna har då varit att leda olika förbättringsprojekt, ansvar för marknadsstrategier, granskning av digitala marknadsföringsverktyg, leda och utveckla organisationen, ansvar för marknadsföringen och att bygga marknadsföringsteam. Som person är kandidaten driven, organiserad och ansvarsfull.

Tillgänglighet: Omgående

Pris: 675 kr/tim


Erfaren marknadskoordinator och projektledare

Kandidaten är en diplomerad marknadsekonom och har tidigare haft tjänster som marknadskoordinator, projektledare, kommunikatör och produktionsledare. Arbetsuppgifterna har då bland annat varit att ansvara för implementeringen av nya designer, ansvar för planering och ledning av produktion och marknadsföringsaktiviteter, uppdatering av företagets hemsidor, koordinering och samarbete med sälj- och inköpsavdelningen. Som person är kandidaten målfokuserad, driven och kreativ.

Tillgänglighet: Omgående

Pris: 404 kr/tim


Administratör med över 12 års erfarenhet nationellt och internationellt

Kandidaten har en master i projektledande information och mediateknik. Hen har över 12 års erfarenhet inom service och administration både nationellt och internationellt då hen arbetat i Grekland. Tidigare tjänster har varit som administratör, servicekoordinator, gruppchef, och receptionist. Arbetsuppgifterna på dessa arbetsplatser har då bland annat varit att hantera underleverantörsavtal, planering av serviceuppdrag, offerthantering, kontering och fakturering. Som person är kandidaten prestigelös, glad och ordningsam.

Tillgänglighet: Omgående

Pris: 404 kr/tim


Erfaren juristassistent med över 10 års erfarenhet inom administration

Kandidaten har över 10 års erfarenhet inom service och administration och har tidigare arbetat som juristassistent, kontorskoordinator, projektledare och produktionsadministratör. Arbetsuppgifterna har bland annat varit att ha telefonansvar, inneha myndighetskontakt, fakturering, registrering av utlägg, schemaläggning, formatering av dokument som kommer in, korrekturläsning av avtal och mycket mer. Kandidaten är social, noggrann och snabblärd.

Tillgänglighet: Med 2 månaders uppsägningstid

Pris: 404 kr/tim


Erfaren administratör med en bachelor i European Marketing

Kandidaten har en bachelor i European Marketing och har tidigare haft tjänster som Sales Coordinator, affärsutvecklare, kundtjänstspecialist och säljande kundadministratör. Arbetsuppgifter har bland annat varit hantering av kundavtal i och med GDPR, prisförhandlingar av befintliga avtal, utveckling och implementering av processer och rutiner för säljavdelningen, ansvar för utbildningar, ansvar för den externa kontakten och varit ansvarig för försäljning av juridiska informationstjänster. Som person är kandidaten social, ordningsam och tydlig.

Tillgänglighet: Omgående

Pris: 404 kr/timNi kan självklart även höra av er till er kontaktperson på Jurek, eller så når ni oss på:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

VÄLKOMMEN

kartastockholm
kartagöteborg
kartamalmö
kartasundsvall