Tillgängliga kandidater HR – Stockholm – Jurek Rekrytering & Bemanning
KONTAKT
X
STOCKHOLM
Biblioteksgatan 11
111 46 Stockholm
Tel. 08-525 01 800
info@jurek.se
MALMÖ
Carlsgatan 3
211 20 Malmö
Tel. 040-602 76 40
info@jurek.se
GÖTEBORG
Kungsgatan 17
411 19 Göteborg
Tel. 031-712 83 40
info@jurek.se
SUNDSVALL
Storgatan 29
852 30 Sundsvall
Tel. 060-616 403
info@jurek.se

Tillgängliga kandidater HR – Stockholm

Tillgängliga kandidater inom HR!

Den 15e augusti var vi på Jurek glada att få meddela förvärvet av rekryteringsföretaget ID Entity!

ID Entity har sedan starten 2007 fokuserat på kompetensförsörjning enbart inom HR – och har därmed ett rekordstort nätverk av HR-kandidater, för alla typer av positioner inom området.

Här nedan ser du presentationer av ett antal tillgängliga kandidater inom HR! Både från Jureks nätverk men även för första gången ett antal från ID Entity. Varmt välkommen att höra av dig till oss om du är på jakt efter någon av föreslagna kandidater eller om ni vill ha hjälp att hitta något helt annat. Kom ihåg att vi även kan hjälpa er hitta kandidater inom andra affärsområden, som Juridik, Ekonomi, Marknad och Administration!


Från Jureks nätverk: HR-konsult med erfarenhet av rollen som HR CHEF!

Kandidaten arbetar i dagsläget som Head Of HR & Communication på ett bolag där hen har varit sedan 2017. Där har kandidaten som uppgift att utveckla verksamheten och har varit ansvarig för att leda HR-arbetet, samt den interna och externa kommunikationen på bolaget. Kandidaten har även erfarenhet av att arbeta i en mer affärsinriktad roll inom HR och kommunikation inom bank och finansvärlden. Kandidaten har nyligen startat sitt eget bolag och tar uppdrag som underkonsult inom både HR och Kommunikation. Gärna strategiska tjänster där hen får chans att påverka verksamheten.  Kandidaten ger ett mycket gott intryck och är en driven, affärsorienterad person som även är ambitiös och arbetsam.

Tillgänglig: Inom 1 månad


Från Jureks nätverk: HR ADMINISTRATÖR med erfarenhet av löneadministration.

Kandidaten har idag ett uppdrag som Lönekonsult på en bank där hen har hand om drygt 1200 löner samt administrativa delar, exempelvis som att registrera underlag från personalavdelningen i form av avtal, nyanställningar, tidrapporter, reseräkningar, förmåner etc. Kandidaten har en lång erfarenhet av lön och har arbetar som löneadministratör sedan 2004 men även som HR-assistent på ett internationellt bolag under fyra års tid. Kandidaten kan hela löneprocessen och har erfarenhet av de flesta system men ser gärna att nästa tjänst innehåller mer utav de HR-administrativa delarna. Kandidaten har erfarenhet av att skriva personalhandböcker, upprätta anställningsavtal, intyg och ha hand om försäkring och pensionsfrågor. Kandidaten upplevs som en social, driven och arbetsam person. Beskriver sig själv som noggrann, lojal och hjälpsam.

Tillgänglig: Inom 1 månad


Från ID Entitys nätverk: SENIOR HR KONSULT med stor verktygslåda som gärna arbetar hands-on!

Denna kandidat arbetar trots sin senioritet gärna hands on och kan gå in högt som lågt i de flesta HR områden. Hon har arbetat i organisationer med och utan kollektivanslutning, och är van att arbeta under förändring och omställning. Vår konsult trivs i en roll där hon får arbeta affärsnära och med en variation av strategiska och operativa frågor. Hon har en naturlig pondus, är kommunikativ, prestigelös och med en stort portion humor!

 

Tillgänglig: Omgående! 


Från ID Entitys nätverk: Professionell HR KONSULT med gedigen och bred erfarenhet.

Vår konsult har både bredden och djupet inom HR området och är en konsult som vi känner sedan långt tillbaka. Hen har alltid varit mycket uppskattad av våra kunder. För att nämna exempel har kandidaten bland annat arbetat med arbetsmiljö där hen har tagit fram hela det systematiska arbetsmiljöarbetet inklusive arbetsmiljöhandböcker, policyer, riktlinjer, blanketter och verktyg. Hen har även utbildat chefer och skyddsombud. Kandidaten har även haft uppdrag där hen arbetat med rehabärenden, fackliga förhandlingar, verksamhetsövergångar, chefsstöd etc.  Som person är vår konsult en riktig ”doer” med analytisk förmåga som snabbt sätter sig in i nya sammanhang, tar tag i saker och genomför.

Tillgänglig: Omgående!


Från ID Entitys nätverk: HR GENERALIST som är redo för nya utmaningar

Vi har haft förmånen att följa denna konsult under många år. Konsulten är utbildad personalvetare och har erfarenhet både från roller som HR-assistent och nu senast som HR-koordinator. Hen är en mycket uppskattad konsult som snabbt uppfattar vad som ska göras och tar tag där hjälp behövs. Kandidaten har varit ansvarig för att administrera företags medarbetarundersökning och planerat och genomfört chefskonferenser. Likväl har hen arbetat med att uppdatera riktlinjer, skapa befattningsbeskrivningar samt stött och väglett gällande rekrytering och HR system. Konsulten ger ett professionellt och ambitiöst intryck, gillar att samarbeta med andra och är hungrig på att lära sig ännu mer inom HR-området. Är intresserad av konsultuppdrag likväl som fast anställning.

Tillgänglig: Omgående!


Från ID Entitys nätverk: HR BUSINESS PARTNER tillgänglig på deltid

Denna konsult trivs i snabbrörliga miljöer som har ett affärsnära HR-tänk. HEN är trygg i sin HR-kompetens och trivs i roller av att vara med och agera stöd till chefer och medarbetare, men motiveras samtidigt av att bli utmanad.

Kandidaten är van att jobba självständigt och att navigera i mindre processtyrda miljöer. Hen har erfarenhet från  att ansvara samt driva HR-processer, Employer Branding och även operativt arbete i form av exempelvis lönerevision och rekrytering. Konsulten utstrålar positivism, ett starkt driv och en vilja att stötta, hjälpa och förenkla för personer i sin omgivning.

 Tillgänglig: Omgående för uppdrag på 1-2 dagar i veckan.


 


Ni kan självklart även höra av er till er kontaktperson på Jurek, eller så når ni oss på:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

VÄLKOMMEN

kartastockholm
kartagöteborg
kartamalmö
kartasundsvall