Tillgängliga kandidater HR – Jurek Stockholm – Jurek Rekrytering & Bemanning
KONTAKT
X
STOCKHOLM
Biblioteksgatan 11
111 46 Stockholm
Tel. 08-525 01 800
info@jurek.se
MALMÖ
Carlsgatan 3
211 20 Malmö
Tel. 040-602 76 40
info@jurek.se
GÖTEBORG
Kungsgatan 17
411 19 Göteborg
Tel. 031-712 83 40
info@jurek.se
SUNDSVALL
Storgatan 29
852 30 Sundsvall
Tel. 060-616 403
info@jurek.se

Tillgängliga kandidater HR – Jurek Stockholm

tillgängliga kandidater HR

Tillgängliga kandidater inom HR!

I somras, den 15e augusti för att vara exakt, var vi på Jurek glada att få meddela förvärvet av rekryteringsföretaget ID Entity! ID Entity har sedan starten 2007 fokuserat på kompetensförsörjning enbart inom HR – och har därmed ett rekordstort nätverk av HR-kandidater, för alla typer av positioner inom området.

ID Entity har numera också flyttat in hos oss på Biblioteksgatan 11 i Stockholm. Så nu har vårt erbjudande av rekrytering och bemanning inom HR stärkts ordentligt och här nedan presenterar vi ett antal av de tillgängliga kandidater som numera finns hos oss på Jurek/ID Entity.

Varmt välkommen att höra av dig till oss om du är på jakt efter någon av föreslagna kandidater eller om ni vill ha hjälp att hitta något helt annat. Kom ihåg att vi även kan hjälpa er hitta kandidater inom andra affärsområden, som Juridik, Ekonomi, Marknad och Administration!


HR-konsult med en spets inom management- och förändringsfrågor

Denna fantastiska konsult står nu redo och vill komma till ditt företag om du står inför utmanande HR och/eller managementfrågor och behöver experthjälp. Ni skulle bli en Perfect Match om ni erbjuder henne att jobba med frågor som rör verksamhetsförändring, förändringsledning eller andra komplexa situationer kopplat till HR. Hon har en bred kompetenspalett inom HR och management, och är ett proffs i den konsultativa rollen och sätter sig snabbt in i och förstår ditt företags speciella behov. Hon har erfarenhet ifrån en mängd olika bolag och branscher

Tillgänglig: Omgående


HR-konsult med internationell erfarenhet och kunskaper inom finsk arbetsrätt

 

Denna konsult är nyss hitflyttad efter en tid utomlands och vill erbjuda ditt företag sin HRBP expertis. Samarbetar ditt företag med Finland där ni behöver support med finsk arbetsrätt, fackliga förhandlingar eller liknande så är det en Perfect Match för denna konsult. Utöver att jobba med finsk arbetsrätt så har hon erfarenhet av att stötta chefer och medarbetare brett med HR frågor, hon har ett hälsotänkt och brinner för arbetsmiljö och hälsa. Vidare är hon vass på HR-system som bl.a Workday.

Tillgänglig: Omgående

 


Vass rekryterare som också har erfarenhet av brett HR-arbete

Står ditt företag inför ett behov av att bland annat rekrytera? Då erbjuder du ett uppdrag som vår konsult gärna skulle hjälpa dig med. Hon är en erfaren HR-konsult som gillar hela HR-bredden men har en speciell förkärlek till uppdrag som innefattar, förändringsledning, rekrytering, omställning, konflikthantering eller utbildning. Hon har jobbat inom många olika typer av bolag, så vilken bransch du är i spelar mindre roll men hon kommer till sin absoluta rätt om hon får tillhöra ett större sammanhang där hon får dela med sig av sin positiva energi tillsammans med sin kompetens.

Tillgänglig: Omgående


En hands-on HR-konsult tillgänglig för deltidsprojekt

Denna konsult är en Perfect Match för er som behöver omgående hjälp med punktinsatser inom HR, alternativt stöttning på deltid. Hon är duktig på mycket och kan hjälpa dig som är i behov av stöd vid lönekartläggning, knepiga personalärenden eller exempelvis HR-genomlysningar. Hon har erfarenhet av att jobba både med kollektivanställda och tjänstemän från branscher inom ett brett spektra, en riktigt HR-klippa helt enkelt!

Tillgänglig: omgående för punktinsatser eller för uppdrag på 2 dagar i veckanNi kan självklart även höra av er till er kontaktperson på Jurek, eller så når ni oss på:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

VÄLKOMMEN

kartastockholm
kartagöteborg
kartamalmö
kartasundsvall