Tillgängliga kandidater hos Jurek Law – Malmö – Jurek Rekrytering & Bemanning
KONTAKT
X
STOCKHOLM
Biblioteksgatan 11
111 46 Stockholm
Tel. 08-525 01 800
info@jurek.se
MALMÖ
Carlsgatan 3
211 20 Malmö
Tel. 040-602 76 40
info@jurek.se
GÖTEBORG
Kungsgatan 17
411 19 Göteborg
Tel. 031-712 83 40
info@jurek.se
SUNDSVALL
Storgatan 29
852 30 Sundsvall
Tel. 060-616 403
info@jurek.se

Tillgängliga kandidater hos Jurek Law – Malmö

På jakt efter er nästa medarbetare?

Här nedan presenterar vi några utvalda kandidater inom Juridik som finns tillgängliga i Jureks nätverk i och runt Malmö just nu. Varmt välkommen att höra av dig till oss om du är på jakt efter någon av föreslagna kandidater eller om ni vill ha hjälp att hitta något helt annat. Kom ihåg att vi även kan hjälpa er hitta kandidater inom andra affärsområden, som Ekonomi, HR, Marknad och Administration!


BEREDNINGSJURIST med stort intresse för att lära ut

Vår kandidat har erhållit en Juristexamen och har fördjupat sig i processrätt. Innan examen arbetade vår kandidat som domstolssekreterare och är notariemeriterad. Därefter har vår kandidat arbetat som beredningsjurist vid en tingsrätt. Idag arbetar vår kandidat på en myndighet med att utföra rättsliga kvalitetskontroller och granskar överklaganden och yttranden. Vår kandidat har lätt för att arbeta i team men anser även att det fungerar bra att arbeta självständigt med ett stort intresse för att lära ut kunskap till andra människor.

 

Tillgänglighet: Med 2 månaders uppsägningstid

Pris: 661kr/h


Självständig JURIST som är positiv och utåtriktad med ett sinne för problemlösning

Vår kandidat har studerat Juristprogrammet och genomfört notarietjänstgöring. Kandidat har erfarenhet av avtalsrätt, fastighetsrätt samt brottmål. Vår kandidat har arbetat som jurist på en myndighet och arbetsuppgifterna idag är att arbeta med tillsyn och sekretessfrågor. Vår kandidat är positiv och utåtriktad och är en person som vill att det ska hända mycket. Hen är även effektiv och lösningsorienterad, och tycker det är roligt att utbilda kollegor och chefer. Kandidaten har alltid arbetat som ensam jurist och är van vid det.

Tillgänglighet: Med 3 månaders uppsägningstid

Pris: 666kr/h


Nyexaminerad JURIST och lagspelare

Denna kandidat har erhållit en Juristexamen vid Lunds Universitet och har även studerat en kurs i företagsekonomi. Vår kandidat har tidigare arbetat som skadereglerare och därefter som juridisk sekreterare på en advokatfirma. Hen spelar även innebandy på elitnivå och gillar att ha många bollar i luften. Vår kandidat har en hög arbetsmoral och har alltid tyckt om att arbeta, och utvecklade under sin tid med innebandyn en god förmåga att samarbeta och arbeta i lag.

Tillgänglighet: Omgående

Pris: 381 kr/tim


Jurist med DUBBELEXAMINA i juridik och ekonomi

Vår kandidat har erhållit en Juristexamen med fördjupning i skatterätt, förvaltningsprocessrätt, EU-rätt, finansreglering och affärsrätt. Dessutom innehar kandidaten även en Ekonomie kandidatexamen med inriktning på redovisning och finansiell kontroll vid Lunds Universitet. Kandidaten har arbetat som paralegal vid en juristavdelning med arbetsuppgifter som utvärdering och analys av juridiskt material, avtal och bolagsrättsliga frågor, kortare rättsutredningar av juridiska områden som marknadsrätt, fastighetsrätt, internationell konkurrensrätt samt miljörätt. Vår kandidat är tingsmeriterad och har även undervisat i företagsekonomi, redovisning, organisation, finansiering och marknadsföring. Hen fokuserar helst på preventiv och flexibel problemlösning både självständigt och  i grupp. Vår kandidat är passionerad, lättsam, engagerad och har en hög servicekänsla.

Tillgänglighet: Omgående

Pris: 410 kr/tim


BOLAGSJURIST med bred erfarenhet

Denna kandidat har erhållit en Juristexamen med inriktning fastighetsrätt, skadeståndsrätt, ersättningsrätt samt medicinsk rätt och har även studerat tre terminer på Socionomprogrammet. Arbetar idag som bolagsjurist. Vår kandidat sitter också som sekreterare för styrelsen med bolagstämmor och aktiebolagsrätt. Hen har tidigare arbetat med upphandling samt som kommunjurist och har även bred erfarenhet av entreprenadrätt samt avtalsrätt. Vår kandidat är notariemeriterad och har arbetat i både kammarrätten och förvaltningsrätten med olika tvistemål. Hen har även erfarenhet av ärenden med hyresnämnd, plan- och byggärenden samt drivit ett stort arbete med statsutveckling. Vår kandidat har också arbetat som gästföreläsare vid ett stort universitet då intresset för föreläsning är stort. Som person har vår kandidat en naturlig pondus och är kreativt lösningsorienterad.

Tillgänglighet: Med 1 månads uppsägningstid

Pris: 824 kr/tim


 


Ni kan självklart även höra av er till er kontaktperson på Jurek, eller så når ni oss på:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

VÄLKOMMEN

kartastockholm
kartagöteborg
kartamalmö
kartasundsvall