Tillgängliga kandidater hos Jurek Finance – Malmö – Jurek Rekrytering & Bemanning
KONTAKT
X
STOCKHOLM
Biblioteksgatan 11
111 46 Stockholm
Tel. 08-525 01 800
info@jurek.se
MALMÖ
Carlsgatan 3
211 20 Malmö
Tel. 040-602 76 40
info@jurek.se
GÖTEBORG
Kungsgatan 17
411 19 Göteborg
Tel. 031-712 83 40
info@jurek.se
SUNDSVALL
Storgatan 29
852 30 Sundsvall
Tel. 060-616 403
info@jurek.se

Tillgängliga kandidater hos Jurek Finance – Malmö

På jakt efter er nästa medarbetare?

Här nedan presenterar vi några utvalda ekonomer som finns tillgängliga i Jureks nätverk i och runt Malmö just nu. Varmt välkommen att höra av dig till oss om du är på jakt efter någon av föreslagna kandidater eller om ni vill ha hjälp att hitta något helt annat. Kom ihåg att vi även kan hjälpa er hitta kandidater inom andra affärsområden, som Juridik, HR, Marknad och Administration!


CIVILEKONOM med huvudämne företagsekonomi och redovisning

Vår kandidat har erhållit en civilekonomexamen vid Lunds Universitet med inriktning företagsekonomi och redovisning. Hen har tidigare arbetat som både redovisningsekonom och revisorsassistent med huvudsakliga arbetsuppgifter som löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra, avstämningar, fakturering samt månadsrapporter. Vår kandidat är flexibel men samtidigt organiserad och lättlärd med en god analytisk förmåga och är anpassningsbar i nya miljöer med erfarenhet av ledarskap. Vår kandidat har B-körkort och även studerat litteratur på Universitetsnivå.

Pris: 458kr/h


CIVILEKONOM med kunskap inom skatt

Vår kandidat har erhållit en civilekonomexamen vid Lunds Universitet samt studerat beskattningsrätt och har arbetat som ekonom sedan 1987. Arbetsuppgifterna har varit att sköta alla ekonomiska uppgifter som löpande redovisning, fakturahantering, bokslut, avstämningar, skatte- och momsredovisning, kostnadsreserveringar samt periodiseringar. Vår kandidat har stor erfarenhet av affärs- och verksamhetsutveckling och utöver arbetet ridit i hela sitt liv med stor passion för hästar. Vår kandidat har väldigt god disciplin, stor kapacitet, har lätt för att förstå vad som ska göras och är kvick med stor känsla för ordning och reda tillsammans med ansvar.

Pris: 742 kr/tim


Diplomerad REDOVISNINGSEKONOM med bred kompetens

Vår kandidat är diplomerad redovisningsekonom och har arbetat inom redovisning sedan -86 och ansvarade då för två aktiebolags dotterbolag på en ekonomiavdelning. År 1991 blev vår kandidat ekonomichef för ett av företagets dotterbolag. Med tidigare erfarenhet som ekonomiansvarig och konsult har kandidaten arbetat i samma bransch sedan -83 och känner till konsultyrket. Arbetsuppgifterna har varit bokslut, årsredovisningar, kund- och leverantörsreskontra, avstämningar, deklarationer och löner. Vår kandidat är en person som alltid vill ha något att göra och är duktig, ambitiös, noggrann och satsar alltid allt. På fritiden tycker vår kandidat om att cykla, fiska och resa.

Pris: 445 kr/tim


REVISORSASSISTENT med brinnande intresse för IT

Vår kandidat har erhållit en kandidatexamen i IT och ekonomi och arbetar i dag som revisorsassistent. Arbetsuppgifterna går ut på att arbeta med företag som beställer tjänster inom revision. Vid sidan av arbetet utvecklar vår kandidat just nu en applikation och har gärna många bollar i luften samt höga krav på sig själv. Vår kandidat är social och utåtriktad och är en sann lagspelare med stor ambition och vilja till att utvecklas. Det är därför viktigt att få möjlighet till utveckling på sin arbetsplats. Vår kandidat tar gärna ledarrollen om ingen annan gör det och funkar bra i samarbete med andra. Vår kandidat har tidigare tränat boxning och är numera boxningstränare för en yngre grupp. Förutom att träna spenderas fritiden på att lyssna på ljudböcker.

Pris: 336 kr/tim


EKONOM med mångårig erfarenhet

Vår kandidat arbetar idag som ekonom på en verksamhet som i huvudsak riktar sig åt psykosocial rehabilitering där arbetsuppgifterna i huvudsak innefattar löpande bokföring, fakturering, kund- och leverantörsreskontra, löner, moms, månadsrapportering bokslut, budget, anställningsavtal samt administrativa uppgifter. Vår kandidat har arbetat som ekonom sedan 1987 och har bred erfarenhet av rollen som ekonom med främsta styrkor som ordningsam och organiserad. Fritiden ägnas åt träning, golf och umgänge med vänner.

Pris: 512 kr/tim


EKONOM med intresse för redovisning och ekonomistyrning

Vår kandidat har alltid haft ett stort intresse för ekonomi och har en kandidatexamen med inriktning inom redovisning och ekonomistyrning samt en magisterutbildning inom revision och styrning. Vår kandidat har tidigare arbetat på en myndighet med deklarationer där arbetet gick ut på att granska deklarationer. Vår kandidat arbetar idag på en ekonomiavdelning vid ett Universitet med fakturahantering, leverantörsfakturor samt löpande bokföring men också delaktighet i månadsbokslut och delårsbokslut. Som person är vår kandidat glad, noggrann och strukturerad med visioner att om fem år arbeta med ekonomi på en ekonomiavdelning. På fritiden spelar vår kandidat fotboll och umgås med sin familj.

Pris: 363 kr/timNi kan självklart även höra av er till er kontaktperson på Jurek, eller så når ni oss på:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

VÄLKOMMEN

kartastockholm
kartagöteborg
kartamalmö
kartasundsvall