Tillgängliga Jurister i Malmö – Jurek Rekrytering & Bemanning
KONTAKT
X
STOCKHOLM
Biblioteksgatan 11
111 46 Stockholm
Tel. 08-525 01 800
info@jurek.se
MALMÖ
Carlsgatan 3
211 20 Malmö
Tel. 040-602 76 40
info@jurek.se
GÖTEBORG
Kungsgatan 17
411 19 Göteborg
Tel. 031-712 83 40
info@jurek.se
SUNDSVALL
Storgatan 29
852 30 Sundsvall
Tel. 060-616 403
info@jurek.se

Tillgängliga Jurister i Malmö

 

Låt Jurek hjälpa er att hitta er nästa JURIST

Här presenterar vi några profiler inom juridik som finns tillgängliga i vårt nätverk just nu. 

Samtliga kandidater är intresserade av att arbeta i Skåne – helst i Malmö – men även på orter inom pendlingsavstånd därifrån.

Varmt välkommen att höra av dig till oss om du är på jakt efter någon av föreslagna kandidater eller om ni vill ha hjälp att hitta något helt annat. Vi hjälper även till att hitta kandidater inom Juridik, HR, Administration och Marknad.

 


TINGSNOTARIE VID ALLMÄN DOMSTOL MED ERFARENHET AV ENTREPRENADRÄTT FRÅN AFFÄRSJURIDISK BYRÅ:

Kandidaten sitter f.n. ting och har en juristexamen från 2016. På byrån har hen främst arbetat med entreprenadrätt och offentlig upphandling som hen specialiserade sig inom redan under juristutbildningen. Vill främst till affärsjuridisk byrå, företrädesvis process- eller entreprenad och fastighetsgrupp.

Tillgänglig: Från September 2018.

Pris: Vid efterfrågan


JURIST MED ERFARENHET AV STRAFF OCH PROCESSRÄTT SAMT MIGRATIONSRÄTT:


Kandidaten har en jur.kand. examen från 2008, är tingsmeriterad och har arbetat flera år som kammaråklagare samt på byrå, främst inom migrationsrätt. Kandidaten vill bredda sig och är främst intresserad av roller som innefattar processer, gärna som jurist på myndighet och kommun, men även på byrå.

Tillgänglig: Från Mars 2018

Pris: Vid efterfrågan


INTERNATIONELL JURIST MED ERFARENHET AV M&A OCH COMPLIANCE:Kandidaten som har sina rötter ursprungligen i Sverige har bott och studerat utomlands sedan 2010. Hen har en juristexamen från ett europeiskt universitet (2014) och har sedan dess arbetat utomlands med bl.a. M&A på internationell affärsjuridisk advokatbyrå samt med compliance inom Big4. Främst intresserad av roller som compliance officer.

Tillgänglig: Från Maj 2018.

Pris: Vid efterfrågan

 


JURIST MED ERFARENHET AV BL.A. MIGRATIONSRÄTT OCH FAMILJERÄTT INOM OFFENTLIG SEKTOR: Kandidaten har arbetat som föredragande på domstol och handläggare inom kommuner och myndigheter sedan sin examen 2008. Hen vill fortsätta sin karriär inom offentlig sektor och är främst intresserad av humanjuridik, t.ex. migrationsrätt och familjerätt.

Tillgänglighet: 3 månaders uppsägningstid

Pris: Vid efterfråganBOLAGSJURIST MED ERFARENHET AV BL.A. IMMATERIALRÄTT OCH KOMMERSIELL AVTALSRÄTT:


Kandidaten är notariemeriterad och har en juristexamen från 2002. Hen arbetar idag med regulatoriska frågor och har bl.a. erfarenhet av kommersiell avtalsrätt, IT-rätt och immaterialrätt. Kandidaten har arbetat på flera välkända bolag, en av storbankerna samt på byrå som är specialiserad inom immaterialrätt. Vill främst till affärsjuridisk byrå, gärna till en immaterialrättsgrupp.

Tillgänglighet: 3 månaders uppsägningstid.

Pris: Vid efterfrågan


KONTAKT:

Har ni hittat en profil som passar eller vill ni ha hjälp att hitta en annan kandidat? Hör av er till er kontaktperson på Jurek eller så når ni oss på:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

VÄLKOMMEN

kartastockholm
kartagöteborg
kartamalmö
kartasundsvall