Tillgängliga Jurister i Göteborg just nu! – Jurek Rekrytering & Bemanning
KONTAKT
X
STOCKHOLM
Biblioteksgatan 11
111 46 Stockholm
Tel. 08-525 01 800
info@jurek.se
MALMÖ
Carlsgatan 3
211 20 Malmö
Tel. 040-602 76 40
info@jurek.se
GÖTEBORG
Kungsgatan 17
411 19 Göteborg
Tel. 031-712 83 40
info@jurek.se
SUNDSVALL
Storgatan 29
852 30 Sundsvall
Tel. 060-616 403
info@jurek.se

Tillgängliga Jurister i Göteborg just nu!

db7eb56292afa2573f90423a1b314a82

Jurek Law är ett av våra största specialistområden. Vi har uppdragen och vi har konsulterna. Vi specialiserar oss på bolagsjuridik och täcker upp all kompetens som behövs inom området. Vi vågar påstå att vår databas med jurister håller högsta möjliga klass och vi arbetar dagligen med att proaktivt söka upp kandidater och underhålla vårt nätverk. Här nedan vill vi presentera ett antal av de kandidater vi har tillgängliga i vårt nätverk i och runt Göteborg just nu som samtliga letar efter nya möjligheter i sitt yrkesliv.

Är någon av profilerna intressant eller letar ni efter något helt annat? Vi kan hjälpa er oavsett. Kontakta oss gärna via formuläret längst ner på denna sida!


tillgänglig kandidat
Finansintresserad Jurist med erfarenhet av att arbeta vid Åklagarkammare

Efter att kandidaten examinerats år 2014 påbörjade hen sin karriär inom juridik genom att ta anställning som beredningsjurist. Hen har därmed stor vana av att upprätta rättsutredningar, föredra och lämna förslag på stämningsansökningar, samt att delta vid förhandling i såväl tingsrätt som hovrätt. Kandidaten har även biträtt åklagare vid huvudförhandling. Vidare har hen erfarenhet av att arbeta som beslutsfattare hos Migrationsverket, där kandidaten har fått utreda, handlägga, föredra och fatta beslut i migrationsärenden. Före påbörjade juriststudier har hen arbetat inom finansbranschen, ett område som intresserar kandidaten något oerhört. Hen har nu en önskan om att få kombinera sina juridiska färdigheter med sitt stora intresse för bank och finans, och på så sätt bli en tillgång för just er.

Särskilda kompetensområden:
 • Mångårig erfarenhet av att arbeta som beredningsjurist.
 • Vana av, samt ett brinnande intresse för, finansbranschen.
 • Kunnighet i att kommunicera med kunder och klienter på daglig basis, såväl skriftligen som muntligen.

KOSTNAD:  550 kr/tim


tillgänglig kandidat
Driven Jurist med mångårig arbetslivserfarenhet från försvarsmakten

Efter avslutad värnplikt fortsatte denna kandidat att arbeta inom försvarsmakten, och innehade i sin senaste roll en befattning som Gruppchef. Hen valde dock att byta inriktning, och påbörjade sin juristutbildning år 2013. Parallellt med sina studier har hen arbetat som kriminalvårdare, och genom denna roll har kandidaten tillskansat sig stor vana av att möta människor i utsatta situationer. Hens yrkesbakgrund har genererat stor erfarenhet av att arbeta strukturerat och effektivt, samtidigt som den enskilda individen och dess utmaningar har stått i fokus. Kandidaten vill nu ta sig vidare i karriären, och önskar få utlopp för sina akademiska färdigheter inom juridiken. Har ni ett behov av en strukturerad och inkännande junior jurist, med mångårig erfarenhet av att hantera människor? Då är detta kandidaten ni söker.

Särskilda kompetensområden:
 • Mångårig erfarenhet av att arbeta som operativ ledare.
 • Stor vana av att hantera människor i utsatta situationer.
 • Grundläggande kunskaper i ryska språket.

KOSTNAD: 510 kr/tim


tillgänglig kandidat
Driven och energisk Jurist med erfarenhet av inkassoverksamhet

Kandidaten har sedan sin examen år 2017 arbetat brett inom inkassoverksamheter. Han började sin karriär med en roll som paralegal, i vilken hen fick stort eget ansvar kring verksamhetens olika processer. Exempel på arbetsuppgifter var att upprätta stämningsansökningar, besvara förelägganden, samt bistå vid rättegångar. Hen avancerade sedan till en roll som processjurist, i vilken hen har eget klientansvar och självständigt driver ärenden från start till mål. Kandidaten uppfattas som oerhört energisk och driven, samtidigt som hen ger intrycket av att vara väldigt trygg i sin kompetens.

 

 

Särskilda kompetensområden:
 • Stor erfarenhet av kundservice och försäljning från tiden före juriststudierna.
 • Bred kompetens inom inkassoverksamhet.
 • Talar tyska flytande.

KOSTNAD: 450 kr/tim 


Nyutexaminerad Jurist som vill påbörja sin karriär hos er
tillgänglig kandidat

Efter att ha arbetat inom musikbranschen fick denna kandidat upp ögonen för juridiken. Hen är nyutexaminerad, och är nu mycket ivrig inför att få påbörja sin karriär som jurist. Under sina studier har kandidaten valt att fördjupa sig inom avtalsrätt samt förvaltningsrätt, och uppger sig vara oerhört intresserad av ersättningsrätt. Hen upplevs som analytisk och korrekt, och beskriver sig själv som noggrann och effektiv i sitt sätt att arbeta. Vidare ger kandidaten ett intryck av att vara oerhört social, och uppger sig ha lätt för att odla nya bekantskaper. Om ni har behov utav en nyligen examinerad jurist, som är ivrig att få tillämpa sina akademiska kunskaper, då är detta kandidaten för er.

Särskilda kompetensområden:
 • Akademiskt tillämpade kunskaper inom förvaltnings- och avtalsrätt.
 • Erfarenhet av att verka inom musikbranschen.
 • Särskild fallenhet för att arbeta med mycket kundkontakt.

KOSTNAD: 420 kr/tim


tillgänglig kandidat
Tingsmeriterad Jurist med erfarenhet av att arbeta som biträdande jurist

År 2015 examinerade kandidaten från juristlinjen, och påbörjade kort därefter notarietjänstgöring vid Luleå Tingsrätt. Genom denna erfarenhet utvecklade kandidaten stor vana av att agera protokollförare samt ordförande vid huvudförhandling, samt att genomföra rättsutredningar. Hen ansvarade även för beredning av domstolsärenden och notariebrottmål. Efter avslutad tingstjänstgöring påbörjade kandidaten en tjänst som biträdande jurist, och har under flera år arbetat självständigt med såväl brottmål som familjemål. Hen vill nu bredda sin juridiska kompetens, och är öppen inför nya utmaningar inom juridiken. Här har ni chansen att anställa en driven och kompetent jurist, men stor erfarenhet av att självständigt driva och handlägga processer i såväl förvaltningsrätten som allmän domstol.

 

Huvudsakliga kompetensområden:
 • Flera års erfarenhet av att arbeta med humanjuridik.
 • Stor vana av att på egen hand driva och handlägga processer i förvaltningsrätt samt allmän domstol.
 • Mångårig erfarenhet av att arbeta ideellt som mentor.

KOSTNAD: 660 kr/timAnnars är du såklart varmt välkommen att kontakta din kontaktperson på Jurek eller ringa oss direkt!

Tel. 031-712 83 40.

KUNGSGATAN 17, 411 19 Göteborg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

VÄLKOMMEN

kartastockholm
kartagöteborg
kartamalmö
kartasundsvall