Tillgängliga interima konsulter inom inköp, logistik och förändringsarbete! – Jurek Rekrytering & Bemanning
KONTAKT
X
STOCKHOLM
Biblioteksgatan 11
111 46 Stockholm
Tel. 08-525 01 800
info@jurek.se
MALMÖ
Carlsgatan 3
211 20 Malmö
Tel. 040-602 76 40
info@jurek.se
GÖTEBORG
Kungsgatan 17
411 19 Göteborg
Tel. 031-712 83 40
info@jurek.se
SUNDSVALL
Storgatan 29
852 30 Sundsvall
Tel. 060-616 403
info@jurek.se

Tillgängliga interima konsulter inom inköp, logistik och förändringsarbete!

Här nedan vill vi för dig presentera några av de interima konsulter vi har i vårt nätverk för tillfället, denna gång inom inköp och logistik. Samtliga konsulter har lång erfarenhet av att arbeta i projekt och med förändringsarbete i alla olika typer av organisationer.
Varmt välkommen att höra av dig till oss om du är på jakt efter någon av föreslagna kandidater eller om ni vill ha hjälp att hitta något helt annat!

tillgänglig kandidat

Senior INKÖPSCHEF  med erfarenhet av ledningsgruppsarbete,  upphandling och leverantörsutveckling.

Konsulten har över 20 års års erfarenhet av strategiskt inköp, upphandling, Supply Chain Management samt logistik. Konsulten har arbetat som Inköps- och logistikchef för grupper mellan 5-18 anställda. Konsulten har även erfarenhet som Inköpare, Materialplanerare och andra närliggande roller och har verkat i branscher som livsmedel, tillverkningsindustri, fordonsindustri, textil.

Konsulten är bekväm med allt i från att genomföra upphandlingar, genomföra utredningar kopplat till inköp, logistik och lager till att verka som Inköpschef och deltagare i ledningsgrupper. Konsulten har gedigen erfarenhet av förhandling, leverantörsutveckling samt inköp/försörjning från lågkostnadsländer. Konsulten har vidare omfattande erfarenhet av att genomföra spendanalyser och utveckla och implementera strategi och kategoristyrning. Konsulten har framstående resultat i att skapa besparingar från sina inköpsprojekt.

UPPDRAG

Konsulten söker uppdrag inom inköp, upphandling och logistik samt projektledning. T.ex. Strategisk inköpare, Interim Inköps- och logistikchef, Projektledare. Även uppdrag som rådgivare till Inköpsfunktioner är av intresse och uppdrag som avser utveckling av inköpsfunktioner


tillgänglig kandidat
PROJEKTLEDARE med bakgrund som inköpsanalytiker söker nya uppdrag inom inköp, upphandling & projektledning

Konsulten har flera års erfarenhet av strategiskt inköp, upphandling och som IT-projektledare för t.ex. IT-system. Konsulten har arbetat på en av världens största konsultföretag och har erfarenhet från internationella och skandinaviska kunder inom branscher som t.ex. jordbruk/livsmedel, läkemedel, konsultverksamhet, fastighet och transport, råvaror, olja/råvara samt detaljhandel.

Konsulten har djupgående kunskaper kring att göra upphandlingar, spendanalyser, utforma och utveckla avtal (Contract Management). Konsulten har också stor vana av leverantörsstyrning och förhandling och har djupgående analytisk förmåga. Vidare har konsulten erfarenhet av LEAN, Six Sigma och Kaizen. Konsulten leder sina projekt enligt vedertagna projektmodeller.

UPPDRAG

Konsulten söker uppdrag inom inköp, upphandling och projektledning. Exempel på uppdrag som är av intresse är Stragisk inköpare, Inköpare, Inköpsanalytiker, Projektledare för t.ex. inköpssystem alternativt för uppdrag kopplat till utveckling av inköpsfunktion.

 


tillgänglig kandidat
SENIOR KONSULT  med spetskompetens inom  ledning, strategi och verksamhetsutveckling

Konsulten har bland annat mångårig erfarenhet från ett av Sveriges mest framgångsrika internationella Telekomföretag och har arbetat med strategisk utveckling, affärsplaner och affärsutveckling där digitalisering och Inköp varit en naturlig del. En förändringsledare!

Hen har som konsult haft uppdrag inom främst IT, Inköp och Telecom. Konsulten har haft ledande roller inom såväl stora generalistorganisationer som små specialistorganisationer, i Sverige och utomlands. Konsulten är verksamhets- och affärsorienterad, van att leda och arbeta i ledningsgrupper och har en stark förmåga att bryta ner affärskritiska mål till operationellt genomförbara leveranspaket.

Konsulten beskriver sig själv som en person med ett nyfiket fokus, sund affärsförståelse för verksamhetsprocesser, målstyrning och med en ödmjuk inställning till olika verksamheters komplexitet och förutsättningar. Ett sinne för att se till helheten utan att tappa bort detaljer och med stor uthållighet ser konsulten till att leverera enligt uppsatta mål. Hen har lång erfarenhet av projektledning och vedertagna projektmodeller, och är van att arbeta enligt dessa.

UPPDRAG

Konsulten verka i roller inom IT som verksamhetutvecklingschef, projektledare för strategiska förändringar, kategoriledare eller leda strategiska Inköpsprojekt i  förändringsorienterade företag.


tillgänglig kandidat
Erfaren STRATEGISK INKÖPARE med erfarenhet inom inköp, upphandling & logistik

Denna konsult har över 18 års erfarenhet av strategiskt inköp, logistik, processutveckling samt projektledning. Erfarenheten kommer från stora internationella bolag inom telekom, bank och detaljhandel. Hen har en bred internationell erfarenhet och är trygg med att genomföra vanligt förekommande arbetsuppgifter kopplat till inköp, som att genomföra upphandlingar, leverantörsutveckling, strategi, spendanalys, Category Management, Supply Chain Management, Supplier Performance Scorecard, Source to Agreement, förhandling och Contract Management.

Konsulten är utbildad Civilingenjör i Industriell Ekonomi samt har erfarenhet av att leda projekt enligt vedertagna projektmodeller (t.ex. PROPS och XLPM).

Konsulten är strukturerad och duktig på att koordinera och samordna aktiviteter kopplat till inköpsarbetet. Konsulten har en ödmjuk inställning och är en utmärkt ”team player”. Med ett analytiskt fokus arbetar konsulten målmedvetet för att införa och förbättra inköpsprocesser för alla typer av organisationer. Konsulten är duktig på att analysera befintliga inköpsprocesser för att sedan identifiera och realisera förbättringsmöjligheter.

UPPDRAG

Konsulten söker uppdrag inom inköp, upphandling och logistik samt projektledning. T.ex. Strategisk inköpare, Kategoriledare eller Category Manager. Även uppdrag som Procurement Manager eller Projektledare är intressant. Uppdrag som rådgivare samt utveckling av inköpsfunktioner är av intresse


 


Annars är du såklart varmt välkommen att kontakta din kontaktperson på Jurek eller ringa oss direkt!

Tel. 08-525 01 800

Biblioteksgatan 11, STOCKHOLM

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

VÄLKOMMEN

kartastockholm
kartagöteborg
kartamalmö
kartasundsvall