Tillgängliga Executive Assistants i Stockholm – Jurek Rekrytering & Bemanning
KONTAKT
X
STOCKHOLM
Biblioteksgatan 11
111 46 Stockholm
Tel. 08-525 01 800
info@jurek.se
MALMÖ
Carlsgatan 3
211 20 Malmö
Tel. 040-602 76 40
info@jurek.se
GÖTEBORG
Kungsgatan 17
411 19 Göteborg
Tel. 031-712 83 40
info@jurek.se
SUNDSVALL
Storgatan 29
852 30 Sundsvall
Tel. 060-616 403
info@jurek.se

Tillgängliga Executive Assistants i Stockholm

b407f8680bb8d6606a71841ac940529d

Här nedan presenterar vi ett antal riktigt skarpa profiler inom vårt affärsområde Business Support som finns tillgängliga i vårt nätverk just nu, samtliga intresserade av nya möjligheter.  Sedan förvärvet av Sense Talents i början av 2019 har vårt nätverk av kandidater inom detta affärsområde breddats ytterligare och vi har numera specialistkunskap och ännu större erfarenhet av just Executive Assistants – ett krävande yrke som ställer stora krav på såväl arbetstagaren som oss som rekryterar. Vi är därför extra stolta över att få presentera nedan kandidater för er! 

Vi hjälper även till att hitta kandidater inom Juridik, Ekonomi, HR och Marknad. Kontakta oss gärna genom formuläret längst ner på denna sida eller prata med din kontaktperson hos oss! 


tillgänglig kandidat
Erfaren VD-ASSISTENT, LEDNINGSASSISTENT och OFFICE MANAGER

Kandidaten har många års erfarenhet av att arbeta som Executive Assistant i internationella organisationer, främst Professional Services. Hen har arbetat som direkt stöd mot VD och ledningsgrupp med komplex kalenderhantering, inbox management, reseplanering och koordinering globalt, skött all ekonomiadministration, tidrapportering, fakturering, protokollföring och annan administration. Kandidaten har mycket god erfarenhet av att arrangera både stora och små ledningsevents och konferenser, företagsaktiviteter och sociala sammankomster, sponsorevents och andra evenemang. Hen har även genomfört ett antal företagsflyttar samt haft personalansvar för reception och projektassistenter. Kandidaten har en internationell sekreterarutbildning i grunden. Hen är en mycket erfaren, kompetent och serviceinriktad person som beskriver sig som proaktiv, analytisk, lösningsorienterad, positiv och prestigelös.

TILLGÄNGLIG: Omgående


tillgänglig kandidat
Erfaren EXECUTIVE ASSISTANT och CORPORATE COMMUNICATIONS ASSISTANT

Mångårig erfarenhet som Executive Assistant till VD och ledning i internationella företag samt har studerat och arbetat utomlands. Förutom sedvanliga assistentuppgifter såsom kalenderhantering, förberedelser inför möten, ekonomiadministration och resebokningar, har hen även god erfarenhet av att skapa presentationsmaterial samt arbeta med sammanställning av rapporter kring kvartals och årsbokslut. Senare år har kandidaten arbetat mer med Corporate Communications relaterade uppgifter kring årsstämma, kapitaldagar och konferenser samt varit ansvarig för att arbeta operativt med intern och extern information i olika kanaler samt via webb och sociala medier. Hen har bland annat erfarenhet från telekom, finans och industribolag.

Kandidaten är diplomerad Marknadsekonom i grunden. Hen ger ett professionellt och engagerat intryck och har lätt att förstå och greppa frågeställningar. Bra energi och hög kapacitet. Hen trivs bäst när det är högt tempo och varierade uppgifter.


TILLGÄNGLIG: Juli/augusti


tillgänglig kandidat

OFFICE MANAGER med erfarenhet att stötta medarbetare och ledning

Kandidaten har de senaste åren arbetat som Office Manager inom Professional Services. Hen är van att stötta medarbetarna med allt administrativt samt komplex resekoordinering samt ha ett övergripande kontorsansvar inklusive budgetansvar. Hen har utvecklat och skapat samtliga administrativa rutiner och byggt upp en väl fungerande administration. Kandidaten har även hjälpt vissa delägare med möteskoordinering samt haft funktionellt ansvar för en kontorsassistent.

Kandidatens nästa steg är en Executive Assistant roll där hen får möjlighet att arbeta lite närmre kärnan. Hen har nyligen avslutat en projektledarutbildning på Berghs School of Communication.

Kandidaten ger ett energifyllt intryck, orädd på ett positivt sätt och är van att arbeta med många parallella uppgifter och arbeta proaktivt. Hen är snabb och effektiv och har lätt att se helhetsperspektivet. Hen har pondus och är framåt och trevlig med härlig energi.

TILLGÄNGLIG: Omgående 


Erfaren och självgående EXECUTIVE ASSISTANT
tillgänglig kandidat

Kandidaten har god erfarenhet som Executive Assistant med god erfarenhet av komplex inbox management, kalenderhantering, mötesbokningar, resor och allt annat kopplat till sin chef. Hen har mycket god vana att vara med på ledningsmötena där hen är protokollförande och följer upp att beslut och actions hanteras. Kandidaten fungerar som chefens förlängda arm och har kontroll på allt som sker kring chefen.

Kandidaten är strukturerad och organiserad, van att arbeta i högt tempo med mycket varierade uppgifter. Sköter allt ekonomiskt och fakturaunderlag, skriver presentationer och planerar, strukturerar och koordinerar möten och konferenser samt resor. Hen är skolad i servicebranschen och hade en period fler anställda under sig. Hen är van att arbeta proaktivt och självständigt och trivs väldigt bra i rollen som chefsassistent. Kandidaten arbetar dagligen i Office programmen och är duktig på engelska.

Kandidaten uppfattas som en mycket driven och duktig assistent, hen inger ett lugn och har en mycket trevlig och behaglig attityd. Social och lätt att kommunicera med.


TILLGÄNGLIG: Omgående


tillgänglig kandidat

Självgående och driven EXECUTIVE ASSISTANT och OFFICE MANAGER

Kandidaten har mångårig erfarenhet som Executive Assistant till VD och/eller delägare samt har haft rollen som Office Manager under många år. Kandidaten är det administrativa navet i Stockholm och driver samverkan mellan de olika avdelningarna Compliance, Finance, Skatt, HR, H & S, Faciliteter, IT, inköp etc. samt mellan marknadsavdelningar i Europa och USA. Hen hanterar dagligen mycket konfidentiell information och sköter juridiska handlingar. Som Executive Assistant ansvarar hen för kalenderhantering, resebokningar, planering av möten och olika events. Hen har vid fler tillfällen varit med och etablerat och drivit upp kontor och har vana av att skapa och bygga upp företagets administrativa rutiner och policies. Hen har även ansvarat för allt administrativt och praktiskt inför stängning av kontor.

Bred internationell erfarenhet och mycket duktig på engelska. Mycket goda kunskaper i Office programmen och god analytisk förmåga. Kandidaten är en oerhört professionell, smidig och diplomatisk person med mycket humor och goda sociala färdigheter. Noggrann, kvalitetsmedveten och effektiv.

TILLGÄNGLIG: Med 3 månaders uppsägningstid Annars är du såklart varmt välkommen att kontakta din kontaktperson på Jurek eller ringa oss direkt!

Tel. 08-525 01 800

Biblioteksgatan 11, STOCKHOLM

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

VÄLKOMMEN

kartastockholm
kartagöteborg
kartamalmö
kartasundsvall