Tillgängliga ekonomer i Stockholm just nu! – Jurek Rekrytering & Bemanning
KONTAKT
X
STOCKHOLM
Biblioteksgatan 11
111 46 Stockholm
Tel. 08-525 01 800
info@jurek.se
MALMÖ
Carlsgatan 3
211 20 Malmö
Tel. 040-602 76 40
info@jurek.se
GÖTEBORG
Kungsgatan 17
411 19 Göteborg
Tel. 031-712 83 40
info@jurek.se
SUNDSVALL
Storgatan 29
852 30 Sundsvall
Tel. 060-616 403
info@jurek.se

Tillgängliga ekonomer i Stockholm just nu!

742355c58c3a7438368113c3093c4fc7

Ett av våra specialistområden är Finance – vilket innebär att vi som rekryterar, tillsätter uppdrag och träffar kandidater inom ekonomi och finans är specialister på de roller och områden vi arbetar med! Detta är viktigt, det är så vi vet att vi kan säkra en bra match mellan uppdrag och kandidat.

Vi vill passa på att för dig presentera ett antal tillgängliga konsulter vi har i vårt nätverk just nu! Det är ekonomer, redovisningsekonomer och ekonomiassistenter, men även en redovisningsspecialist och en Senior Business Controller. Läs om dem här nedan, vem vet – någon av dem är kanske er nästa kollega?

Är det någon nedan som är särskilt intressant eller letar ni efter något helt annat? Hör av er direkt till oss eller via formuläret längst ner på denna sida! Vi hjälper även till att hitta kandidater och tillsätta uppdrag inom Juridik, HR, Marknad och Administration.


tillgänglig kandidat
Kreativ och mångsidig SENIOR EKONOM med god erfarenhet av systemimplementering

Denna kandidat har en civilekonomexamen från Lunds universitet med inriktning business administration. Hen har en bred erfarenhet från roller med roller som redovisningschef, controller samt projektledare vid systemimplementering och kommer som senast från ett konsultuppdrag där hen har skött redovisningen för ett tiotal bolag och 3 mindre koncerner på nordisk nivå. Där har kandidaten dessutom drivit digitaliserings arbetet framåt samt skapat nya arbetsrutiner. Hen har god erfarenhet av bokslutsarbete, koncernkonsolidering samt årsredovisning och uppfattas som en sympatisk och prestigelös person! Detta är en person som trivs i organisationer med högt tempo samt med många olika arbetsuppgifter.

Kandidaten har erfarenhet inom följande:
 • Koncernkonsolidering & Koncernredovisning
 • Årsbokslut
 • Projektleda systemimplementeringar
 • Redovisningschef med personalansvar
 • SAP, iScala/Epicor, Visma, Navision, Hyperion,

TILLGÄNGLIG: Fr.o.m 30 september

KOSTNAD:  1100 kr/tim


tillgänglig kandidat
Driven och social REDOVISNINGSSPECIALIST med erfarenhet från storbolag

Denna redovisningsspecialist har en civilekonomexamen från Stockholms Universitet och har efter examen även lagt till kurser inom revision. Kandidaten började sin yrkeskarriär som auktoriserad revisor för ett av big4 bolagen. De senaste 17 åren har hen varit verksam inom private banking och haft en rad olika roller, men främst varit fokuserad på komplex redovisning. Kandidaten har tidigare haft personalansvar och har goda kunskaper i frågor rörande koncernredovisning och årsredovisning.  Nu söker denna person primärt uppdrag med fokus kring koncernredovisning, effektiviseringsprojekt samt projektleda årsredovisningar och är öppen för uppdrag mellan 75%-100%. Kandidaten uppfattas som en social, ambitiös och driven person och beskriver sig själv motiveras av utmaningar och att vara delaktig i större projekt.

Kandidaten har erfarenhet inom följande:
 • Koncernredovisning samt konsolidering
 • Årsbokslut
 • Projektleda årsredovisning
 • K2, K3 & IFRS
 • Oracle Hyperion, Excel: Avancerad nivå

 

TILLGÄNGLIG: Omgående

KOSTNAD: ca 1500 kr/tim


tillgänglig kandidat
Analytisk och verksamhetsnära SENIOR BUSINESS CONTROLLER med erfarenhet av ekonomiansvar

Kandidaten har en magisterexamen från Uppsala universitet med inriktning mot ekonomi och har en bakgrund som ekonomiansvarig, men har de senaste 19 åren främst arbetat som senior business controller. Kandidaten har god vana vid analys och månadsbokslut har även suttit med i ledningsgruppen för ett av två verksamhetsområden. Hen har dessutom varit delaktig i en rad olika förvärv och avyttringar till verksamheten och har då suttit som ansvarig för att räkna hem affären. Denna person har främst varit verksam i en snabbrörlig och prispressad bransch med högt tempo och där många av verksamhetens konkurrenter har gått i konkurs eller blivit uppköpta. Hen lämnar ett positivt och glatt intryck, samt beskriver sig som en engagerad och glad medarbetare som är mån om att alla mår bra.

 

Kandidaten har erfarenhet inom följande:
 • Budget och prognosarbete
 • Månad och årsbokslut
 • System implementeringar
 • P&L
 • Rapportering till internationell miljö
 • Navision, Qlikview, Excel: Advanced, Scala, Visma


TILLGÄNGLIG
: Omgående

KOSTNAD: På förfrågan 


Driven och social REDOVISNINGSASSISTENT
tillgänglig kandidat

Denna redovisningsassistent är utbildad vid både Påhlmans Handelsinstitut till ekonomiassistent och löneadministratör samt har i år kompletterat sin utbildning och tagit examen från Jurek Institute (i samarbete med SRF Konsulterna) som certifierad redovisningsekonom. Sedan i maj arbetar konsulten på ett uppdrag där arbetsuppgifterna innefattar redovisning, kund- och leverantörsreskontra, löpande bokföring, in- och utbetalningar samt kontakt med myndigheter och inkassobolag.  Konsulten är positiv, social och målinriktad såväl som service-minded och hjälpsam. Det är dessutom en person som  har stora mål att själv utvecklas inom redovisning!

Konsulten har erfarenhet inom följande:

 •  Kund- och leverantörsreskontra
 •  Löpande bokföring
 •  KOFAX ReadSoft, Medius Flow, Microsoft Dynamics Navision

TILLGÄNGLIG: Omgående

KOSTNAD: 349 kr/tim


tillgänglig kandidat
Analytisk och strukturerad REDOVISNINGSASSISTENT

Konsulterna började redan efter gymnasiet att jobba som ekonomikonsult inom offentlig sektor. Efter några års arbeten med bl.a. anläggningsregister samt kund- och leverantörsreskontra inom olika branscher, valde hen att studera en Master i Antikens Kultur och Samhälle. I samband med avslutade studier valde konsulten dock att gå tillbaka in på ekonomispåret och antog ett vikariat som ekonomiansvarig i en mindre organisation. Under våren har denna person studerat till att bli Certifierad Redovisningsekonom och sedan gjort ett uppskattat arbete som redovisningsekonom inom en hotell- och restaurangverksamhet under sommaren. Detta är en kandidat som lämnar ett positivt intryck och uppfattas som en lugn, prestigelös och lojal person.

Konsulten har erfarenhet inom följande:
 • Löpande bokföring
 • Leverantörs- och kundreskontra
 • Bokslut K2
 • Moms och deklarationer
 • Agresso, Visma Bokslut, Fortnox

TILLGÄNGLIG: Omgående

KOSTNAD: 361 kr/tim 


Målmedveten, varm och positiv REDOVISNINGSASSISTENT
tillgänglig kandidat

Kandidaten har en Masterexamen ifrån Ryssland. Hen tog sin examen 2004 och jobbade som Ekonomiansvarig fram till år 2013, då hen bestämde sig för att flytta till Sverige. Här har kandidaten läst flertalet kurser i svenska och redovisning samt jobbat på redovisningsbyrå de senaste 2,5 åren. Personen har dessutom jobbat brett med löpande redovisning, skatt, löner, reskontra samt varit behjälplig vid bokslut.

Kandidaten uppfattas som varm, hjärtlig, lojal och positiv och trivs i en miljö där hen får möjlighet att bidra med sin härliga energi och ha mycket kundkontakt.

Konsulten har erfarenhet inom följande:
 • Löpande bokföring
 • Leverantörs- och kundreskontra
 • Behjälplig vid bokslut
 • Excel, Fortnox, BL, Visma Lön, Visma Redovisning

TILLGÄNGLIG: Omgående

KOSTNAD: 349 kr/timNi kan självklart även höra av er till er kontaktperson på Jurek, eller så når ni oss på:

Tel. 08-525 01 800 

Mail: info@jurek.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

VÄLKOMMEN

kartastockholm
kartagöteborg
kartamalmö
kartasundsvall