Tillgängliga assistenter i Göteborg – Jurek Rekrytering & Bemanning
KONTAKT
X
STOCKHOLM
Biblioteksgatan 11
111 46 Stockholm
Tel. 08-525 01 800
info@jurek.se
MALMÖ
Carlsgatan 3
211 20 Malmö
Tel. 040-602 76 40
info@jurek.se
GÖTEBORG
Kungsgatan 17
411 19 Göteborg
Tel. 031-712 83 40
info@jurek.se
SUNDSVALL
Storgatan 29
852 30 Sundsvall
Tel. 060-616 403
info@jurek.se

Tillgängliga assistenter i Göteborg

93038bf066c3032f69c8faf77f325ed5

När vi beskriver vårt specialistområde Business Support brukar vi säga att det är där vi hittar, tillsätter och hyr ut byggstenarna till organisationer. För det är enligt oss det bästa sättet att beskriva administrativa roller, för det är dessa som får det dagliga arbetet att rulla på. De flesta roller inom administration utvecklas dessutom konstant och ofta innefattar arbetsbeskrivningarna långt mer än vad man kan tro vid första anblick.

Assistentroller är ett perfekt exempel på detta. Det kan innebära olika uppgifter beroende på område och organisation, men gemensamt är att assistenter axlar ett stor ansvar för att få det dagliga arbetet att både fortlöpa och utvecklas. Vi vill nu presentera ett antal assistenter och administratörer för er. En erfaren marknadsassistent, två mångfacetterade VD-assistenter, en löneadministratör och en juristassistent.

Kan någon vara er nästa kollega? Hör av dig till din kontakt hos oss eller använd kontaktformuläret längst ner på denna sida!


tillgänglig kandidat
Trygg och kompetent Marknadsassistent med över tjugo års erfarenhet av yrket

I sin första roll som marknadsassistent hade denna kandidat ansvar för att hantera fakturor, ordna med inköp och arrangera kundevent. Hen har sedan fortsatt på inslagen bana, och valt att fortsätta i rollen som marknadsassistent. En genomgående arbetsuppgift under kandidatens karriär har varit eventplanering, och dessa event har ägt rum såväl i Sverige som internationellt. Hen har därmed stor vana av att planera och genomföra olika event, och trivs väldigt bra med att vara ”spindeln i nätet” i dessa sammanhang. Andra uppgifter som inte är främmande för denna kandidat är exempelvis inköpsansvar, daglig kontakt med kunder och leverantörer samt mötesbokning.  Om ni behöver en riktigt kompetent och effektiv marknadsassistent, som vill bidra till att göra arbetsvardagen smidigare för just ER, då är detta kandidaten ni behöver.

 

Speciella kompetensområden:
 • Goda kunskaper i Office-paketet
 • Stor vana av att planera och genomföra event och evenemang
 • Mötesbokning
 • Inköp och orderhantering
 • Innehar B-körkort

KOSTNAD:  440 kr/tim


tillgänglig kandidat
Mångfacetterad VD-assistent med bred kompetens

Personal, kundservice och administration är de tre områden där denna konsult säger sig ha störst kompetens. Under sin karriär har hen arbetat såväl som VD-assistent som butikschef, och den röda tråden i kandidatens olika roller är vilja att bidra på ett positivt sätt i andra människor arbetsvardag. Hen trivs oerhört bra med att ha daglig kontakt med människor, och är van vid att ge god service över telefon såväl som vid fysiska möten. Vidare är hen oerhört lösningsorienterad, och är inte rädd för att kavla upp ärmarna när ett problem behöver åtgärdas. Saknar ni en pålitlig och effektiv assistent, med erfarenhet av service såväl som administration? Då har ni hittat det ni söker i den här kandidaten!

Speciella kompetensområden:

 • Kundservice
 • Administration
 • Personal- och ledarskap
 • Goda kunskaper i Officepaketet
 • Goda kunskaper i Visma Lön

KOSTNAD:  410 kr/tim


tillgänglig kandidat
Självgående Löneadministratör med erfarenhet från servicebranschen

Denna kandidat arbetade i över tio år inom servicebranschen som säljare, butiksmedarbetare och kundtjänstpersonal. Men trots att hen älskade daglig kundkontakt, och att alltid bidra till en positiv kundupplevelse, valde hen att vidareutbilda sig till lönekonsult. Sedan år 2017 arbetar kandidaten som löneadministration, och trivs oerhört bra med att få kombinera sin administrativa ådra med sin vilja att alltid erbjuda bästa servicen gentemot såväl kunder som kollegor. Om ni behöver stötta upp ert team med löneadministratörer, och söker en positiv och självgående medarbetare, då har ni hittat helt rätt kandidat. Det som driver denna kandidat är viljan att alltid göra ett fantastiskt jobb, och nu är hen tillgänglig för att bidra till just ert företag.

 

Speciella kompetensområden:
 • Löneadministration
 • Personalfrågor och fakturahantering
 • Goda kunskaper i Visma, Hogia, Fortnox och Officepaketet
 • B-körkort

KOSTNAD:  410 kr/tim


Erfaren VD-assistent som vill bidra med stor professionalism och noggrannhet
tillgänglig kandidat

”Ingen dag är den andra lik, och det älskar jag!”, så beskriver denna kandidat sin senaste tjänst. I rollen som VD-assistent har hen ansvarat för sedvanliga uppgifter som exempelvis administration utav mejl, kalender, utlägg och inköp samt förberedelser inför presentationer och möten. Tidigare i sin karriär har denna kandidat arbetat som projektkoordinator, vilket medfört en förmåga att se helheten i olika situationer. Hen uppger sig ha blivit skicklig på att prioritera i samtliga roller, och har utvecklat en förmåga att snabbt kunna bilda sig en uppfattning om vad som behöver tas itu med. Denna kandidat eftersträvar att effektivt och professionellt kunna bli en tillgång för er, och hade garanterat bidragit i såväl en assistentroll som en koordinatortjänst.

Speciella kompetensområden:

 • Administration
 • Vana av att jobba mot myndigheter
 • Projektkoordinering
 • Assistansvana
 • Goda kunskaper i Officepaketet
 • B-körkort

KOSTNAD:  500 kr/tim


tillgänglig kandidat
Prestigelös och engagerad Juristassistent som vill samarbeta med er

Under de senaste åren har denna kandidat innehaft en roll som juristassistent på advokatbyrå. De dagliga arbetsuppgifterna har bestått utav ärendeuppläggning, jävskontroll, översättning och textredigering, intern och extern korrespondens samt redigering utav avtal och övriga dokument. Hen har trivts oerhört bra med att få arbeta administrativt, och samtidigt få utlopp för sin sociala kompetens genom daglig kontakt med klienter. För denna kandidat innebär rollen som juristassistent ett oerhört nära samarbete med jurister och advokater, och hen brinner för att i största möjliga mån kunna förenkla vardagen för såväl kollegor som klienter.

 

Speciella kompetensområden:
 • Administration och fakturahantering
 • Översättning och textredigering
 • Arkivering
 • Utskrift och handläggning utav dikteringar och vittnesförhör
 • Goda kunskaper i Officepaketet

KOSTNAD:  480 kr/timAnnars är du såklart varmt välkommen att kontakta din kontaktperson på Jurek eller ringa oss direkt!

Tel. 031-712 83 40.

KUNGSGATAN 17, 411 19 Göteborg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

VÄLKOMMEN

kartastockholm
kartagöteborg
kartamalmö
kartasundsvall