Redovisningskonsulter från Jurek Institute! – Jurek Rekrytering & Bemanning
KONTAKT
X
STOCKHOLM
Biblioteksgatan 11
111 46 Stockholm
Tel. 08-525 01 800
info@jurek.se
MALMÖ
Carlsgatan 3
211 20 Malmö
Tel. 040-602 76 40
info@jurek.se
GÖTEBORG
Kungsgatan 17
411 19 Göteborg
Tel. 031-712 83 40
info@jurek.se
SUNDSVALL
Storgatan 29
852 30 Sundsvall
Tel. 060-616 403
info@jurek.se

Redovisningskonsulter från Jurek Institute!

Det första utbildningstillfället inom Jurek Institute är nu till ända, vilket innebär att vi har ett gäng nyexaminerade och utbildade redovisningskonsulter redo att gå ut på uppdrag. 

Samtliga har genomgått vår intensiva heltidsutbildning i samarbete med SRF Konsulterna och kan nu stolt titulera sig certifierade redovisningsekonomer, något som länge varit en brist på kandidatmarknaden. Vi är riktigt stolta över att för dig få presentera de allra första kandidaterna från Jurek Institute!

 

Vill du läsa mer om Jurek Institute? [Klicka här]


En trevlig och driven entreprenör med bred erfarenhet från finansbranschen

Kandidaten har läst IT-ekonomiprogrammet på Högskolan på Gotland. Efter avslutade studier började han att arbeta inom Global Risk Management på en stor revisionsbyrå. En roll som efter några år övergick till en Managementkonsult-tjänst. Efter det har kandidaten haft roller såsom projektcontroller (ansvarig för operationell projektriskhantering), Key Account Manager med personalansvar (ingått i ledningsgrupp), samt kundansvarig inom Corporate och Institutional Banking Division på en av våra storbanker.

Kandidaten är en trevlig och lättsam person som har ett stort driv att utvecklas och utveckla. Kandidaten driver under maj-oktober egen stugverksamhet på Gotland och är därför först tillgänglig att hoppa på uppdraget 1 oktober.


Ambitiös och lojal redovisningsekonom som motiveras av nya utmaningar

Kandidaten har jobbat med ekonomi sedan 2003 och valde vår utbildning för att få möjlighet att komplettera arbetslivserfarenhet med en bra utbildning. De första åren jobbade hon som Ekonomiassistent, men på senare år har hon avancerat till Redovisningsekonom. Idag är kandidaten självständig i årsbokslut och arbetar brett med allt från ax till limpa på ett privat vårdbolag. Kandidaten har erfarenhet av både mindre bolag och stora koncerner.

Kandidaten är en varm och empatisk person som trivs bland härliga kollegor i en hjälpsam och trevlig miljö. Hon är otroligt lojal, håller alltid deadlines och lämnar ingenting halvgjort.

 


Rak och ärlig familjeföretagare med glimten i ögat

Kandidaten har arbetat inom familjeföretaget inom sjukvård och hälsa sedan 2003. Hon har inte arbetat hands-on med redovisning, utan fokus har varit att analysera resultat- och balansrapporter samt att arbeta verksamhetsnära med processutveckling och personalfrågor. Hon har även arbetat med lönehantering, upphandlingar samt övrig administration. Kandidaten har tidigare varit personalansvarig, vilket är något hon trivs med men inte nödvändigtvis motiveras av.

Kandidaten lämnar ett rakt och ärligt intryck med en positiv inställning till det mesta hon tar sig för. Hon upplevs vara lyhörd och hjälpsam samt otroligt driven att utvecklas inom redovisningen.


Analytisk ekonom med intresse för Arkeologi

Kandidaten började redan efter gymnasiet att jobba som ekonomikonsult inom offentlig sektor. Efter några års arbete med bl.a. anläggningsregister samt kund- och leverantörsreskontra inom olika branscher, valde han att studera en Master i Antikens Kultur och Samhälle. I samband med avslutade studier halkade han dock tillbaka in på ekonomispåret och antog ett vikariat som Ekonomiansvarig i en mindre organisation. Genom detta fick kandidaten ett uppvaknande att vilja fortsätta på redovisningsspåret, samt få ett kvitto på de redovisningskunskaper han tillgodogjort sig de senaste åren.

Kandidaten är strukturerad, analytisk och metodisk. Kandidaten är också noggrann, lojal och håller deadlines.

 


Målmedveten, varm och positiv redovisningskonsult

Kandidaten har en Masterexamen ifrån Ryssland. Hon tog sin examen 2004 och jobbade som Ekonomiansvarig fram till år 2013, då hon bestämde sig för att flytta till Sverige. Här har hon läst flertalet kurser i svenska och redovisning samt jobbat på redovisningsbyrå de senaste 2,5 åren. Hon har jobbat brett med löpande redovisning, skatt, löner, reskontra samt varit behjälplig vid bokslut. Kandidaten önskar genom denna utbildning kunna kliva upp och bli bokslutssjälvständig igen.

Kandidaten upplevs mycket varm, hjärtlig, lojal och positiv. Lite försiktig i sin framtoning inledningsvis. Hon trivs i en miljö där hon får möjlighet att bidra med sin härliga energi och ha mycket kundkontakt.


Driven och konsultativ egenföretagare

Kandidaten har drivit eget företag sedan 2005. Hon sköter självständigt den löpande redovisningen för bolaget, men gör bokslut med stöttning från revisorer. Kandidaten har tidigare läst en YH-utbildning på Påhlmans Handelsinstitut mot Ekonomiassistent och Löneadministration. Idag har kandidaten höga mål med sin utbildning och vill nu satsa fullt ut på redovisningen. Hon ser sig själv i rollen som Redovisningskonsult där hon får arbeta med externa kontakter och utnyttja sitt sinne för service.

Kandidaten är en positiv och öppen person som har nära till skratt. Kandidaten upplevs målinriktad, driven och utvecklingsorienterad. Hon trivs i en familjär och social miljö där hon får tydliga mål.

 


Låter det som att någon passar in i er organisation?

Hör av dig till din kontaktperson på Jurek eller skriv en rad i formuläret nedan så kontaktar vi dig!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

VÄLKOMMEN

kartastockholm
kartagöteborg
kartamalmö
kartasundsvall