Nytt år och ny medarbetare inom HR? – Jurek Rekrytering & Bemanning
KONTAKT
X
STOCKHOLM
Biblioteksgatan 11
111 46 Stockholm
Tel. 08-525 01 800
info@jurek.se
MALMÖ
Carlsgatan 3
211 20 Malmö
Tel. 040-602 76 40
info@jurek.se
GÖTEBORG
Kungsgatan 17
411 19 Göteborg
Tel. 031-712 83 40
info@jurek.se
SUNDSVALL
Storgatan 29
852 30 Sundsvall
Tel. 060-616 403
info@jurek.se

Nytt år och ny medarbetare inom HR?

utbilda personal disc

Vi vill starta det nya året genom att presentera ett antal av v åra tillgängliga kandidater inom HR. Oavsett om ni har tillfälliga eller permanenta luckor i er HR-funktion har vi ett stort nätverk av duktiga konsulter och kandidater inom HR som är intresserade av nya möjligheter i sina karriärer. Här nedan kan du läsa om några av dem!

Så varmt välkommen att höra av dig om någon av våra konsulter passar in på det du söker. Vi kan även hjälpa er att hitta kandidater inom andra områden – som Juridik, Ekonomi, Marknad och Administration.


Sprudlande HR kandidat med specialistkompetens inom lön

Detta är en HR person som har började sin karriär som löneadministratör och som fortfarande brinner för lön men som numera har utvecklats bredare inom HR. Hen är väldigt glad över att idag jobba i en kombinerad HR-och löneroll. Denna kandidat är en person som alla vill vända sig till i allt ifrån lönefrågor till svåra samtal, en person som finns tillgänglig och nära till hands. Hen stöttar cheferna i alla HR frågor och representerar HR i ledningsgruppen. Hen sprider mycket positiv energi omkring sig och bidrar till glädje. Kandidaten ser till att nya planer och idéer blir verklighet, en riktig doer!

 

 

Konsulten har erfarenhet inom följande:
 • Löneadministration
 • Ledningsgruppsarbete
 • Chefsstöd

Tillgänglig: Med 2 månaders uppsägningstid

Ersättningsnivå: 55 000 kr/mån


Teamorienterad HR Generalist söker nya utmaningar

Den här strukturerade wow-kandidaten har arbetat brett inom HR i ungefär fyra år och stormtrivs i sitt yrke och har en examen från Personalvetarprogrammet. Hen arbetar med chefsstöd inom alla HR områden. Det hen tycker är extra intressant är att jobba med arbetsrättsliga frågor och rekrytering, men det är just att få arbeta med bredden i generalistrollen och att få bidra till en bättre arbetsplats som motiverar kandidaten.

Konsulten har erfarenhet inom följande:
 • Chefsstöd
 • Offentlig Sektor
 • Implementation av lönesystem
 • Superuser i rekryteringsverktyg

Tillgänglig: Omgående

Ersättningsnivå: 40 000 kr/mån


Energifylld och lösningsfokuserad rekryterare för konsultuppdrag

Den här konsulten har sin specialitet inom rekrytering. Konsulten har arbetat med hela rekryteringsprocessen från början till slut och rekryterat inom många olika branscher och område, till exempel bank, IT, HR och administration. Hen är van vid att genomföra second opinions och att analysera tester. Denna konsult är en fena på att bygga nya relationer och älskar att arbeta med människor. När konsulten får ett uppdrag ser hen alltid till att lösa det med bravur!

 

 

Konsulten har erfarenhet inom följande:
 • IT/Tech roller
 • Chefsstöd
 • Arbetspsykologiska tester
 • Rekrytering

Tillgänglig: Omgående

Ersättningsnivå: 650 kr/tim


Sympatisk, analytisk och engagerad konsult

Den här toppkonsulten har erfarenhet både av HR och lön och älskar att arbeta med siffror. Konsulten är en klippa på att sammanställa och analysera statistik samt även på systemstöd. Hen kan arbeta med hela löneprocessen från ax till limpa och tycker om att arbeta med lönekartläggningar. Konsulten har även erfarenhet av bredare HR administrativa arbetsuppgifter. Hen beskriver sig själv som ordningsam och noggrann.

Konsulten har erfarenhet inom följande:
 • Löneadministration
 • Outsourcad lön
 • HR Controlling
 • HR administration

Tillgänglig: Februari 2020

Ersättningsnivå: 700 kr/timNi kan självklart även höra av er till er kontaktperson på Jurek, eller så når ni oss på:

Tel. 08-525 01 800 

Mail: info@jurek.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

VÄLKOMMEN

kartastockholm
kartagöteborg
kartamalmö
kartasundsvall