Löneadministratörer och lönekonsulter redo för nya utmaningar – Jurek Rekrytering & Bemanning
KONTAKT
X
STOCKHOLM
Biblioteksgatan 11
111 46 Stockholm
Tel. 08-525 01 800
info@jurek.se
MALMÖ
Carlsgatan 3
211 20 Malmö
Tel. 040-602 76 40
info@jurek.se
GÖTEBORG
Kungsgatan 17
411 19 Göteborg
Tel. 031-712 83 40
info@jurek.se
SUNDSVALL
Storgatan 29
852 30 Sundsvall
Tel. 060-616 403
info@jurek.se

Löneadministratörer och lönekonsulter redo för nya utmaningar

995344c7d060b4d7cb37c8c01a587426

Vi på Jurek är stolta över att vi har ett stort och aktivt nätverk med löneadministratörer. Ett område som ofta beskrivs som ett bristyrke och där rätt kompetens är högt efterfrågad. Bara i år har vi hittills gjort 53 tillsättningar inom löneområdet, både rekryteringar och konsultlösningar och vi ser fram emot att fortsätta växa starkt inom området.

Här vill vi presentera några av de kandidater som finns tillgängliga just nu i vårt nätverk, där samtliga letar efter ett nytt uppdrag inom sitt kompetensområde.

Behöver ni hjälp att hitta er nästa kollega? Hör av er direkt till oss eller via formuläret längst ner på denna sida. Vi hjälper även till att hitta kandidater inom Juridik, Ekonomi, HR och Marknad.


tillgänglig kandidat
LÖNEKONSULT MED INTRESSE FÖR DIGITALISERING OCH EFFEKTIVISERING

Kandidaten har cirka 4 års erfarenhet som lönekonsult. I sin senaste tjänst har kandidaten haft en kombinerad roll där hen arbetat mycket med utbildning inom lön och stöd mot chefer i företaget samt haft HR-administrativa uppgifter. Kandidaten har hanterat cirka 800 löner totalt i systemet Heroma och främst löner inom tjänstemannasektorn.
I framtiden vill kandidaten utvecklas inom digitalisering, AI/robotar och hur det kan användas i det löpande lönearbetet. Andra delar som kandidaten brinner för är effektivisering av processer kring det månatliga lönearbetet.

Hen beskriver sig själv som en sifferälskande glädjespridare. I sin yrkesroll är kandidatens främsta egenskaper att hen är noggrann, strukturerad, nyfiken och lösningsfokuserad.

System: Heroma, Visma lön 600, Hogia, Flex lön, Agda     

TILLGÄNGLIG: Fr.o.m Januari 2020
Pris: ca 550 kr/tim

Öppen för konsultuppdrag, både del-och heltid
 

tillgänglig kandidat
ENGAGERAD OCH ERFAREN LÖNEKONSULT PÅ DISTANS

Kandidaten har över 10 års erfarenhet av löneadministration och har arbetat både med outsourcade löner samt in-house av olika komplexitet. Kandidaten har även erfarenhet av systemadministration i lönesystem samt implementering. Hen har gedigen kunskap av hela lönekedjan och har i sin senaste roll hanterat 900 st löner, där bolaget haft ett flertal kollektivavtal då de har både tjänstemän och skiftarbetare. Kandidaten söker nu konsultuppdrag som kan utföras på distans och är intresserad av att stötta upp inom alla eller enskilda delar i löneprocessen.

Kandidaten uppfattas som kompetent, prestigelös, varm och konsultativ. Kandidaten motiveras av att ha löpande avstämningar och ett gott samarbete i uppdraget för att nå målet och att leverera toppkvalité i löneadministrationen.

System: Hogia Lön Plus, My Visma, Flex Tid och Res

TILLGÄNGLIG: Fr.o.m December 2019
PRIS: Ca 650 kr/tim 

Öppen för konsultuppdrag 

tillgänglig kandidat
VASS LÖNEADMINISTRATÖR MED ÖVER 20 ÅRS ERFARENHET INOM LÖN

Kandidaten har en lång och gedigen bakgrund inom både lön och ekonomi. Hen har arbetat med hela löneprocessen för både arbetare och tjänstemän inom en mängd olika avtal. Kandidaten har skött allt från inregistrering av uppgifter i lönesystemet till semesterberäkningar, sjukfrånvaro, kontrolluppgifter, statistik, reseräkningar och pensioner. I våras startade kandidaten ett eget företag och tar nu uppdrag som underkonsult. Hen har tidigare även haft kombinerade roller som ekonomiassistent/löneadministratör.

Kandidaten beskriver sig själv som en noggrann, öppen, lättsam och prestigelös person. Hen är mycket serviceinriktad och tycker att det är roligt att få arbeta som stöd och vara behjälplig gentemot sina kollegor.

 

System: Hogia, Agda, Flex Tid och Res, Visma och Navision


TILLGÄNGLIG
: Fr.o.m Februari 2020
PRIS: 700 kr/tim

Öppen för konsultuppdrag 

ENERGIFYLLD LÖNEADMINISTRATÖR PÅ DELTID
tillgänglig kandidat

Kandidaten studerade till löneadministratör 1997 och har sedan dess arbetat med outsourcad lön på olika byråer samt in-house på olika företag. Kandidaten har hanterat cirka 500-700 löner, främst tjänstemän och har erfarenhet av att ansvara för hela löneprocessen från ax till limpa.  Hen trivs bäst i en roll där hon får jobba med interna löner på ett företag och gärna i systemet Agda men inget krav.

Som person är hen positiv, noggrann, lojal och trivs i miljöer där det är ett högt tempo. Hen beskriver sig själv som en ordningsam person som gillar att komma in i lite röriga miljöer och strukturera upp.

System: Agda, HR Plus, Hogia och Flex Lön

 

TILLGÄNGLIG: Fr.o.m. Januari 2020
PRIS: 620 kr/tim

Öppen för både rekrytering och konsultuppdrag, främst på deltid 

tillgänglig kandidat

SENIOR LÖNEADMINISTRATÖR PÅ DELTID TILLGÄNGLIG OMGÅENDE

Kandidaten har gedigen erfarenhet från löneadministration och har över 30 års erfarenhet inom lönearbete. Kandidaten har tidigare arbetat på både stora och små bolag, samt varit med i projekt att outsourca löner. Kandidaten har under sin karriär fått en bred erfarenhet och känner sig trygg i sin roll och sina kunskaper. Hen har under tidigare delen av sin karriär arbetat på fasta anställningar men har under en tid valt att gå mer mot konsultuppdrag, för att bredda sina kunskaper och få mer variation i sina roller. Kandidaten är en lugn och professionell person som inger ett engagerat och ambitiöst intryck. Hen har lätt till skratt och trivs i roller där hen får agera rådgivande mot sina kollegor. Sitt engagemang och driv hittar hen när hen får göra skillnad och kandidaten ser förändring som något positivt.

 

System: Agda PS och Hogia Lön

TILLGÄNGLIG: Omgående
PRIS: 745 kr/tim

Öppen för konsultuppdrag på deltid 


Annars är du såklart varmt välkommen att kontakta din kontaktperson på Jurek eller ringa oss direkt!

Tel. 08-525 01 800

Biblioteksgatan 11, STOCKHOLM

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

VÄLKOMMEN

kartastockholm
kartagöteborg
kartamalmö
kartasundsvall